LG OLED77Z1

OLED 8K Smart TV

21100000580
LG

Specifikationer:

 • Skærmstørrelse: 77
 • Display Format: 8K (4320p)
 • Digital TV Tuner: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
 • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN, Bluetooth
 • HDMI Port Antal: 4 porte
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

 • Lys din verden op med selvoplysende pixels
  LG OLED TV er en sand glæde at se på. Selvoplysende pixels giver en virkelig spektakulær billedkvalitet og en lang række designmuligheder, mens de nyeste banebrydende teknologier hjælper med at levere hidtil usete vidundere. Dette er alt, hvad du elsker ved tv - forbedret på enhver måde.
 • Ikke alle 8K er skabt ens
  100 millioner selvoplyste subpixels gør LG OLED TV til den eneste måde at se ægte 8K på. Hver pixel kan styres individuelt for at vise hidtil usete niveauer af dybde og detaljer med uendelig kontrast og perfekte sorte farver. LG OLED-tv'er satte standarden for ægte 8K - LED-tv'er, der hævder at være 8K, kan bare ikke helt nå dette niveau af realisme.
 • Hvad gør OLED så enestående
  Svaret er selvoplysende pixels. En selvemitterende skærmteknologi, der gør hele forskellen i din seeroplevelse. I modsætning til LED-tv'er, der er begrænset af baggrundsbelysningsteknologi, er LG OLED-tv'er i stand til at opnå en ekstrem realisme og unikke designs.
 • Selvoplysende pixels - 100 millioner grunde til at elske OLED.
  Når det kommer til billedkvalitet, slår OLED LED med flere længder. Det skyldes, at OLED har millioner af selvoplyste pixels, der er i stand til at producere perfekt sort og nøjagtig farve. Resultatet er en enestående seeroplevelse.
 • Uendelig kontrast - OLED overskygger LED
  Kort sagt har OLED millioner af selvoplyste pixels, der kan tænde og slukke for at opnå en perfekt sort farve og en uendelig kontrast. Den sorte farve er bedre end både mini-LED og LED-tv'er. Så det betyder ikke noget, hvor mange tusinde baggrundslys de har - LED-tv'er vil stadig blive overskygget af OLED'er.
 • 100 % ægte farver - OLED består med fantastiske farver
  Det globale testbureau Intertek har bekræftet, at LG OLED-skærme har 100 % ægte farver. Det betyder, at de farver, du ser på skærmen, svarer til farverne på det originale billede. Så alt, hvad du ser, ser ud som skaberen havde til hensigt.
 • LG OLED TV - et enestående billede
  Hvis du leder efter et enestående tv, behøver du ikke lede længere. LG OLED TV er et kunstværk, en biograf med storskærm, en portal til spilverdener og en plads på forreste række til de største sportsbegivenheder. Det er alt, hvad du ønsker fra et tv.
 • OLED-design - et galleri, der er værd at besøge flere gange
  LG OLED-tv'erne omdefinerer, hvordan et tv skal se ud. De utroligt slanke design fejer benene væk under dig. De passer ikke bare ind i dit hjem - de forbedrer det.
 • Galleridesign - i ét med væggen
  Den utroligt tynde profil på LG OLED gør det muligt for et Gallery Design TV at hænge fladt mod din væg som et kunstværk, hvilket forbedrer dit hjems indretning og tilføjer elegance til dit rum.
 • OLED Cinema.
  LG OLED TV yder en prisværdig præstation hver gang takket være det utroligt skarpe billede. Og med perfekt sort og 100 % ægte farver kan du se film, som de skal ses.
 • Underholdning - hjemstedet for alle dine favoritter
  Få adgang til Apple TV-appen, Disney+, Netflix. Vælg mellem de nyeste film, tv-serier, dokumentarer og livesport, og find det hele samlet på ét sted.
 • Dolby Vision IQ og Dolby Atmos - en transformerende tv-oplevelse
  Dolby Vision IQ tilpasser på intelligent vis billedindstillingerne på baggrund indholdsgenren og omgivelserne, og Dolby Atmos leverer flerdimensionel surroundsound - en stærk kombination, der giver betagende filmresultater.
 • FILMMAKER MODE - direktørens vision bragt til live
  FILMMAKER MODE slår bevægelsesudjævning fra, mens de oprindelige billedformater, farver og billedhastigheder bevares. Dette leverer nøjagtigt instruktørens originale vision, så du oplever filmen, som det var hensigten.
 • HDR 10 Pro - få den bedst mulige oplevelse
  LG's egen dynamiske kontrastteknologi, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for at forbedre farven og afsløre hver lille detalje, hvilket giver ethvert billede en naturtro klarhed - den intensiverer også almindeligt HDR-indhold. Nu bliver alle dine yndlingsfilm og -serier mere levende fra start til slut.
 • OLED Gaming - spillet er slut for konkurrenterne
  LG OLED TV giver dig en fordel med en hurtig reaktionstid, de nyeste spilfunktioner og en 120 Hz-skærm for en mere jævn spiloplevelse. Dette er det ultimative tv til din spilopsætning.
 • Partnerskaber med de førende inden for spilindustrien - en uovertruffen kombination
  LG fortsætter med at samarbejde med de førende virksomheder inden for branchen for at sikre, at du får den bedst mulige spiloplevelse. LG samarbejder med NVIDIA og AMD for at gøre LG OLED TV til det eneste G-SYNC og AMD FreeSync Premium-certificerede tv. LG samarbejder også med AMD FreeSync. Og desuden samarbejder LG med Xbox for at udnytte det fulde potentiale ved de nyeste spil, og LG er den officielle tv-partner til Xbox Series X-konsollen. Når alt dette kombineres med OLEDs fantastiske billedkvalitet og de ultrahurtige reaktionstider, får du med garanti mest muligt ud af spillet, hver gang du spiller.
  Et nærbillede af en person, der spiller er racerspil på tv-skærmen. På billedet vises HDMI-logoet nederst til venstre og 1ms Response Time-logoet nederst til højre.
 • De seneste spilspecifikationer - spil ved den højeste standard
  LG OLED-tv kan opnå en reaktionstid på 1 ms, og understøttelsen af VRR, ALLM og eARC lever op til de nyeste HDMI 2.1-specifikationer. Disse funktioner giver mulighed for, at indhold med hurtige bevægelser kan spilles med en højere opløsning med jævn visning af synkroniseret grafik, så du får en større chance for at vinde.
 • Game Optimizer - kontrol på et helt nyt niveau
  Game Optimizer samler alle dine spilindstillinger ét sted. Det justerer automatisk billedet for at optimere grafikken, uanset hvilken type spil du spiller. Du kan også skifte mellem NVIDIA G-SYNC- og AMD FreeSync-teknologierne, så alle dine spil er klarere og mere jævne med mindre forsinkelse og bedre synkronisering.
 • OLED Sport - TV i en liga for sig
  LG OLED TV viser hver kamp i al sin realistiske herlighed. Hurtig sportsaction med glidende bevægelser betyder, at det aldrig har været så spektakulært at være tilskuer - du har nu en plads på forreste række til alle de bedste sportsbegivenheder.
 • OLED Motion Pro - du har aldrig set bevægelser sådan før
  Avanceret bevægelseshåndteringsteknologi reducerer bevægelsessløring for at give jævnere action og en klarere seeroplevelse. Vær vidne til den hurtige og subtile detalje i hver kamp selv under tempofyldt sport.
 • Sportsalarm - gå aldrig glip af dit holds kampe
  Sportsalarmen giver dig besked før, under og efter kampene. Du behøver aldrig at bekymre dig om at gå glip af de vigtigste opdateringer fra dine yndlingshold, heller ikke når du er i gang med at se noget andet.
 • Bluetooth-surroundsound - en klar hjemmebanefordel
  Tilslut nemt dine Bluetooth-højttalere for at få en ægte trådløs surroundsound-oplevelse. Al action lyder rigere og mere realistisk og bringer kampatmosfæren ind i din stue.
 • α9 Gen4 AI Processor 8K - hjerner, der vil forbløffe dig
  Kernen i hvert LG OLED TV er en α9 Gen4 AI Processor 8K, som er en banebrydende chip, der bruger dybe læringsalgoritmer til at analysere og optimere indhold. Enhver justering af billede og lyd er automatisk, så alt hvad du ser er spektakulært.
 • AI Picture Pro - professionel billedkvalitet
  Ved hjælp af en enorm database med over en million visuelle datapunkter genkender den dybe læringsalgoritme indhold, fjerner støj og optimerer billedkvaliteten. Og den nye Scene Detection-funktion kan nu analysere den type scene, der vises, og forbedre billedet i overensstemmelse hermed.
 • LG OLED - det større billede betyder noget for os
  LG OLED-tv'er er sikrere for dig og miljøet end LED-tv'er. LG tv'er bruger selvoplyste pixels og er derfor mere behagelige for dine øjne, når du ser tv i længere tid. LG OLED-paneler er også dokumenteret miljøvenlige med reduceret risiko for farlige emissioner.

Specifikationer

Generelt
Opløsning 7680 x 4320
Egenskaber Audio Description (AD), tids-skifte, Wireless TV On, 10-bit
Display Format 8K (4320p)
HDTV Tuner Ja
Digital TV Tuner DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Dimensioner & vægt detaljer Panelskærm uden stander - 171.7 cm x 3.22 cm x 98.4 cm x 42.
Strømenhed Strømforsyning
Egenskaber Magic Motion-fjernstyring
Fjernbetjenings Model LG PM21N
Type Fjernstyring
Diagonal klasse 77
TV Tuner Presence Ja
Tilstande Strømsparetilstand, Auto Low Latency Mode (ALLM), Filmmaker
Billedforbedringer Kontrastforstærker, PerfectColor, Auto Calibration, Perfect
HDR-kapabel Ja
Vægt 42.6 kg
Bredde 171.7 cm
Dybde 3.22 cm
Højde 98.4 cm
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 255 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 377 kWh
Energiklasse (HDR) G
HDR-teknologi HDR 10 Pro, Cinema HDR, Dolby Vision IQ
Platform webOS, LG ThinQ AI
Strømforbrug (Til-modus) 255 W
Diagonal størrelse 77
Video Grænseflade HDMI
HDMI Port Antal 4 porte
Energiklasse G
Mærke LG
Produkttype OLED TV - Smart TV
Skærmstørrelse 77 "
Tv-tuner 2x digital
Dimensioner Uden stander
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Platform Apple HomeKit, Echo
Udgangseffekt/i alt 60 Watt
Surround-modus Ja
Lydeffekter OLED Surround, Dolby Atmos
Højttalersystem 4,2 kanal
Ekstra egenskaber Bluetooth Audio Streaming, tekst til tale funktion, apt-X te
USB Port Antal 3
Understøttede Video Formater HEVC, VP9, AV1
Understøttede Audio Formater MP3, WMA, PCM, AC3, AAC, HE-AAC, E-AC3, MP2, AC4
USB Port Ja
Bredde (forsendelse) 189.5 cm
Dybde (forsendelse) 22.8 cm
Højde (forsendelse) 113 cm
Vægt (forsendelse) 56.4 kg
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
Bluetooth-version Bluetooth 5.0
Funktionalitet WEB-browsing, Internet video playback
Wi-Fi protokol 802.11ax
Forbind og del Screen Share, Sound Share, Network File Browser
Internet Streaming Services HbbTV, Voice Search, Live Plus, Home Dashboard, Sports Alert
Applikations-butik LG App Store
Supported Consumer Electronics Control (CEC) Simplink
Standardmontering af fladt panel 400 x 400 mm
Stander Inkluderet
Stativ Design Tabletop
Forbindelsestype 4 x HDMI - bagside ¦ 3 x USB - side ¦ LAN - nederst ¦ Digita
Betingelse for Adgang Common Interface Plus (CI+) sprække
Teletekst Ja
Elektronisk programguide 8-dags EPG
Teleteksthukommelse 2000 sider

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering