LG OLED88Z29

OLED 8K Smart TV

21100000800
LG

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 88
  • Opløsning: 7680 x 4320
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

LG OLED88Z29

Oplev det exceptionelle med 8K OLED

SELVOPLYST OLED 8K - Højeste klasse af skarphed og detaljer

Mere end bare at se tv. LG OLED Z2 kombinerer de dybe, rige farver fra selvoplyst OLED med en kapacitet på 8K. 33 millioner pixels lyser op individuelt for at give større indlevelse.

a9 Gen 5 AI-processor - Skønhed og intelligens

Bag et smukt ydre skjuler sig vores mest intelligente AI-processor. LGs a9 Gen 5 AI-processor kan skelne objekter i for- og baggrunden for at give mere naturlig dybde i billedet med farver, som virker både levende og naturlige.

Uendelig kontrast - Imponerende sort, strålende lys

Uden dæmpende baggrundsbelysning kan de selvoplysende pixels levere en dyb sort farve og en skarp kontrast under alle lysforhold i dit hjem. Billederne bliver skarpere, og du ser små detaljer, som du ellers ville have overset.

Dynamic Tone Mapping Pro - Detaljerne er raffinerede

Splinterny Dynamic Tone Mapping Pro går i dybden for at forbedre billedet. Tidligere var kun rammerne hævet. Teknologien bruger nu over 5000 blokke på skærmen til at skabe mere levende HDR ned til mindste detalje.

Omkransende surroundsound - Det lyder som om du er med i filmen

a9 Gen 5 AI-processoren opmixer 2-kanallyd til virtuel 7.1.2-kanallyd. Oplev spændingen og dramaet omkring dig, som om du var filmens hovedperson.

ThinQ AI & webOS - TV kun til dig

Mangler du tips til filmaftenen? ThinQ anbefaler indhold baseret på, hvad du kan lide. Opret profiler for hele familien, så alle hurtigt kan få adgang til deres yndlingsserier og få skræddersyede nyheder og sportsresultater.

En ægte biografoplevelse derhjemme - Nu er du hovedpersonen

Dolby Vision IQ og Dolby Atmos kombineres for at give en utroligt opslugende oplevelse. Ved at bruge LGs a9 Gen 5 AI-processor leverer Dolby Vision IQ præcise detaljer og ekstraordinær dybde, der understreger subtile teksturer.

Underholdning - Alle favoritter på ét sted

Klar til filmaften. Nu kan du bingewatche serier. I princippet findes alt, hvad du vil se, i de streamingapps, der er til rådighed. Med Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV+ og HBO Max plus LG-kanaler er der altid noget spændende at se.

Den ultimative gamingoplevelse - En kraftfuld og vindende maskine

Tag dit gaming til et højere niveau med de første tv’er i branchen, der understøtter Dolby Vision Gaming 4K120 Hz, som giver en super jævn og mere realistisk gamingoplevelse. 0,1 ms responstid, kompatibilitet med Nvidia G-SYNC og AMD FreeSync Premium og understøttelse af VRR betyder, at selv spil med ekstrem hurtig handling bliver tydelige og glatte.

Cloud Gaming - Gaming på et højere niveau

GeForce Now og Stadia er en sømløs tilføjelse, der giver dig en sky fuld af spil, du kan udforske. Genoplev dine yndlingsspil, og find nye favoritter direkte fra dit TV.

5 års panelgaranti - Pålidelig år efter år

Se igen og igen. LG OLED-tv'er har en 5-års panelgaranti, og du kan stole på, at håndværket af disse premium-tv'er vil holde i mange år fremover.
I det første og andet år er panel, reservedele og arbejdsomkostninger dækket af garantien. Mellem det tredje og femte år er det kun panelet, der er omfattet af garantien, og arbejdsomkostningerne kommer oveni.
5 års panelgaranti dækker 88Z2, 77Z2, 83G2, 77G2, 65G2 og 55G2.

Specifikationer

Generelt
Skærmtype OLED
Energiklasse G
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 306 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 495 kWh
Energiklasse (HDR) G
Skærmstørrelse 88 "
Platform webOS Smart TV
Mærke LG
Diagonal størrelse 88"
Opløsning 7680 x 4320
Service & Support 5 års panelgaranti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering