Halo Design Universal 719907

Plafond

84500005950
Halo Design

Specifikationer:

  • Indbygget LED 18W
  • H:6,2 cm - Ø33 cm
  • IP klasse: IP44
  • Integreret dæmpeteknologi
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Halo Design LED plafond

Halo Designs LED-plafond Universal er forrest i rækken indenfor design og teknologi. Plafonden er designet af Michael Waltersdorff, der med sine mange år indenfor lys og design har lagt vægt på at skabe en simpel lampe, der samtidig giver et flot udtryk.

Lys behøver ikke at være kedeligt, og derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest mulig lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen. Med sine 1440 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys. Den flotte loftlampe giver lys ud i rummet og samtidig reflekteres en dekorationseffekt bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning. Derudover er designet lavet i en slim-facon, således at den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.

Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys. Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere. Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%. Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%. Fancy er med sine 33 cm i diameter en perfekt størrelse, der vil kunne passe ind i de fleste af hjemmets rum.

Specifikationer

Generelt
Ledning Ingen ledning
Designer Michael Waltersdorff
Energiklasse F
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Sort
Materiale Plast
Mærke Halo Design
Watt forbrug 18W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 3000 K
Lumen 1440
Produkt Diameter (cm) 33 cm
Højde (cm) 6.2 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering