MacBook Air 2020 M1 13.3'' 8C CPU/7C GPU 256GB SG

MGN63DK/A

14900021440
Apple

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 13
  • Harddisk (GB): 256
  • Processor: Apple M1 8-core
  • RAM (GB): 8
  • Grafik-processor: 7-core GPU
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Apple MacBook Air 2020 M1 13.3'' 

Apples tyndeste og letteste bærbare computer har fa?et superkræfter fra Apple M1-chippen. Klar dine projekter med den lynhurtige 8-core CPU. Brug grafikkrævende spil og programmer pa? et højere niveau med op til 8-core GPU. Og sæt fart i maskinlæringsopgaver med en 16-core Neural Engine. Alt sammen med et lydløst design uden blæser og den længste batteritid nogensinde – op til 18 timer. MacBook Air. Stadig befriende bærbar. Men med langt mere power.

Lille chip. Formidabel forskel.

Nu er den her. Apples første chip specialudviklet til Mac. M1 er Apples SoC (system on a chip), og den er spækket med impo­nerende 16 milliarder transistorer og integrerer CPU, GPU, Neural Engine, I/O og meget mere i en enkelt lille chip. Med utrolig ydeevne, tilpassede tekno­logier og branche­førende energieffek­tivitet er M1 ikke bare det næste skridt for Mac – den er et helt nyt niveau.

Naturtro farver med magisk effekt.

Den strålende 13,3" Retina-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 gør, at billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står skarpt og tydeligt. Farverne er mere levende end nogen­sinde. Og glasset går helt ud til kanten af kabinettet, så intet forstyrrer din oplev­else af den smukke skærm.

Touch ID

MacBook Air kan låses eller låses op med en enkelt berøring. Brug dit fingeraftryk til at leje en film, købe et program eller få adgang til ting som beskyttede dokumenter eller system­indstillinger uden at skulle indtaste din adgangs­kode igen. Og når du shopper online med Apple Pay, udfylder Touch ID dine forsendelses- og fakturerings­oplysninger uden at dele dine kortoplys­ninge

Specifikationer

Generelt
Type MacBook Air
Produkttype MacBook Air
Skærmstørrelse 13 "
RAM (GB) 8
Harddisk (GB) 256
Mærke Apple
Farve Space Grey
Processor Apple M1 8-core
Grafik-processor 7-core GPU

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering