Bosch MCP72GPB VitaStyle Citro

Saftpresser

02100967760
Bosch

Specifikationer:

  • Mærke: Bosch
  • Produkttype: Saftpresser
  • Effekt Watt: 40 W
  • Volumen: 0,5 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: 1
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Citruspresser VitaStyle Citro MCP72GPB Bosch

Stilfuld og frisk citruspresser med problemfri betjening. Den er lavet af plastik med rustfrit stål, og alle dele, der kommer i kontakt med fødevarer, er BPA-fri.

Stilfuld 2-i-1 citruspresser
Du kan have brug for to beholdere til frisk juice - en til at presse saften i og en anden til at servere den i. Nu får du en fin kombination, og efter at du har presset saften, kan du servere den direkte fra den stilfulde glaskande. Et blikfang på morgenbordet!

To muligheder for at klemme
Uanset om du bare vil have lidt citronsaft til en opskrift eller en hel kande med frisk appelsinsaft, kan denne maskine klare begge muligheder. Til mindre mængder presser du direkte i pressens opsamler, og til større mængder bruger du den større glaskaraffel, som du kan servere fra.

Automatisk start
Det kan ikke være nemmere eller hurtigere at presse citrusfrugter - sæt ledningen i stikket, vælg frugt, og begynd at presse. Keglen begynder automatisk at rotere, når du presser frugten mod den. Du behøver ikke at holde øje med nogen knapper for at starte.

Effektiv kegle
Pres forskellige typer citrusfrugter - uanset om det er en stor grapefrugt eller en mindre citron. Keglen drejer og bevæger sig både med og mod uret for at opnå den bedste saftudtrækning. Den universelle kegle er beregnet til både små og store citrusfrugter.

Drypstop
Du skal ikke bekymre dig om spild, mens du laver juice, takket være drypstoppet. Hældningstudsen er designet til at give dig mulighed for at servere juice uden at spilde. Køkkenbordpladen holdes ren, selv når der laves juice.

Praktisk opbevaring af støvdæksel og ledning
Hvis saftpresseren står ude, kan den blive støvet. Det praktiske låg beskytter saftpresseren mod støv, og den praktiske opbevaring af ledningen gør det også lettere at opbevare den. Det er ikke nødvendigt at vaske pressen før brug, du skal blot fjerne støvdækslet og begynde at trykke.

Nem rengøring
Rengøring efter brug kan tage tid. Men ikke med denne citruspresser. Delene kan vaskes i maskine for nem rengøring.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Saftpresser
Volumen 0,5 liter
Mærke Bosch
Antal hastighedsindstillinger 1
Effekt Watt 40 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering