En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen. Vakuumering åbner porerne i kødet og gør marineringen og selve arbejdsgangen til et hurtigt gøremål.
Denne Caso VC 10 vakuumpakker har følgende egenskaber:
Posebredde: Op til 30 cm uanset længde
Pumpevolumen: 9 L/min
Vakuum: Max -0,8 bar (90%)
Kompakt og stærk vakuumeringsmaskine
Automatisk vakuum og forsegling eller manuelt
Stopknap, så vakuumering kan reguleres for sarte fødevarer
Elektronisk temperaturkontrol/sikkerhed
Der medfølger: 10 stk. professionelle Caso vakuumposer (20x30 cm)
ZIP Starter Kit kan tilkøbes, så det er muligt at vakuumere beholdere eller zip-poser.
Specifikationer
Generelt
Farve
Sølv
Mærke
Caso
Produkttype
Vakuumpakker
Effekt Watt
110 W
Service & Support
2 år
Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering