Elvita CVJ3175V

Vaffeljern

02100120350
Elvita

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 750 W
  • 5 varmesindstillinger
  • Non-stick belægning
  • Indikatorlampe for korrekt temperatur
  • Farve: Hvid
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Vaffeljern CVJ3175V Elvita

Med Elvita CVJ3175V-vaffeljernet kan du nemt tilberede en lækker hjemmelavet vaffel. Dette vaffeljern har en kapacitet på én vaffel ad gangen og har fem forskellige varmeindstillinger, så du selv kan vælge, hvor sprøde du ønsker dine vafler skal være.

Bag vafler nemmere, hurtigere og med højere kvalitet
Gentagelsesindikatoren i låget er en stor fordel, da den gør det nemmere og mere bekvemt at lave perfekte vafler. Når vaffeljernet har nået den rette temperatur, tændes indikatorlampen for at vise, at jernet er klar til brug. Du behøver ikke at gætte, hvornår temperaturen er høj nok, og du kan være sikker på, at vaflerne bliver bagt ved den rigtige temperatur og får en jævn og perfekt gylden farve.

Lav sunde, velbagte og lækre vafler med mindre besvær
Non-stick-belægning er en belægning på pladen på vaffeljernet, der forhindrer vaflerne i at klistre fast og brænde på overfladen. Non-stick-belægningen gør rengøringen nemmere, da fedt og snavs ikke sætter sig fast. Der er ikke behov for at skrubbe og gnide for at fjerne rester, hvilket sparer tid og kræfter. Belægningen sikrer også, at vaflerne steger jævnt på begge sider og ikke klistrer fast. Non-stick kræver ikke smør eller olie for at forhindre, at vafler klistrer fast, så du kan bage vafler på en sundere måde.

Mere kontrol, alsidighed og tilpasningsevne
Nogle typer vaffeldej kan have brug for en højere temperatur end andre for at bage perfekt. Med fem forskellige varmeindstillinger kan du nemt justere temperaturen, så den passer til din vaffeldej, og du kan sikre, at dine vafler bages korrekt. Ved at vælge den ønskede temperatur på dit vaffeljern kan du øge din kontrol over bageprocessen og sikre, at dine vafler bliver præcis, som du ønsker det.

Specifikationer

Generelt
Farve Hvid
Produkttype Vaffeljern
Mærke Elvita
Effekt Watt 750 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering