OBH Nordica Complete 7938

Vakuum pakker

02100793890
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Velegnet til Sous Vide
  • Marinerer kød og fisk på få minutter
  • Mad holdes frisk i længere tid
  • Pulsfunktion til sarte ingredienser
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

OBH Nordica Complete 7938 vakuum pakker

Complete Seal Vacuum Sealer fra OBH Nordica er en vakuumforsegler til dig, der ønsker at spare tid og penge og samtidig mener, at det er vigtigt at undgå madspild. Vakuumpakkede fødevarer holder op til 5 gange længere. De bevarer også kvalitet, konsistens og næringsværdi, da råmaterialet ikke kommer i kontakt med ilt. Gælder for alle fødevarer, uanset om de opbevares i køleskab eller fryser. Det giver dig mulighed for at købe stort ind og købe meget til en god pris uden at skulle smide mad ud. Når produkterne er vakuumpakket, fylder de mindre i køleskabet og fryseren.

Pulsfunktion
Vakuumemballeringsmaskinen har en pulsfunktion, som gør det muligt at vakuumpakke sarte fødevarer som grøntsager og frugt uden at de bliver klemt. Det giver dig mulighed for at købe ind, når det er sæson, og du kan nemt få sommerens smagsoplevelser frem og nyde dem selv om vinteren. Vakuumemballagen holder tæt, så aroma og smag ikke går tabt. Også meget velegnet til hjemmedyrkere og svampe- og bærplukkere, som i ro og mag kan udnytte alt fra haven og skoven.

Let at bruge
En anden fordel ved vakuumpakkeren er, at den er nem at bruge. Du skal blot tænde den, fylde en OBH Nordica vakuumpakke med det ønskede indhold og trykke på knappen. Maskinen fjerner al ilt og forsegler posen tæt.

Startpakke
Du får et startsæt med 5 poser og 1 rulle, så du hurtigt kan komme i gang. Poserne kan også bruges i mikrobølgeovn og Sous Vide.

Stilfuld
Complete Seal har et tidløst design i rustfrit stål, hvilket betyder, at mange mennesker lader den stå på køkkenbordet.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Vakuumpakker
Mærke OBH Nordica
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering