OBH Nordica Prime 7939

Vakuum pakker

02100793960
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Velegnet til Sous Vide
  • Marinerer kød og fisk på få minutter
  • Mad holdes frisk i længere tid
  • Pulsfunktion til sarte ingredienser
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

OBH Nordica Prime 7939 vakuum pakker

Prime Vacuum Sealer er en højkvalitets, meget funktionel vakuumforsegler fra OBH Nordica med et stilfuldt design i rustfrit stål. Stærk og hurtig med stor kapacitet og effektiv forseglingsproces. Kan håndtere store mængder på grund af den hurtige forsegling og den høje kapacitet på 12L pr. minut.

Forlænger holdbarheden
Vakuumpakkede fødevarer holder op til 5 gange længere. De bevarer deres kvalitet, konsistens og endda deres næringsværdi, da råmaterialet ikke kommer i kontakt med ilt.

Flere funktioner
Vakuumpakkeren har mange praktiske funktioner. Disse omfatter et pulsvakuum, der giver et optimalt vakuum ved håndtering af sarte produkter som f.eks. frugt og grøntsager. Med pulsfunktionen undgår du at mose produkterne og suger ikke væske ud af flydende mad. Den skaber det vakuum, du har brug for, og forsegler derefter posen. Dette gør denne vakuumpakker velegnet til hjemmedyrkere, jægere og svampe- og bærsamlere. Du kan roligt tage alt fra haven og skoven med og nyde sommerens smag hele året rundt.

Let at bruge
Et praktisk enhåndsgreb og en indbygget skærekniv gør håndteringen let. Den er smart designet med funktion i tankerne og har en integreret rulleplade med mulighed for at justere længden efter behov. Du kan nemt betjene maskinen med én hånd, fastgøre posen med håndtaget og åbne maskinen, når posen er lukket.

Let at rengøre
Den er nem at rengøre takket være en aftagelig bakke, der gør det lettere at vaske og forhindrer, at der kommer væske ind i maskinen.

Sparer plads
Vakuumpakkede poser fylder mindre og sparer plads i køleskabet og fryseren. Poserne kan bruges i mikrobølgeovnen og til Sous Vide-tilberedning.

Startpakke
Der medfølger et startsæt med 5 poser og 1 rulle, så du hurtigt kan komme i gang.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Vakuumpakker
Mærke OBH Nordica
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering