Philips HR1832/00

Saftcentrifuge

02100427560
Philips

Specifikationer:

  • Kompakt design
  • Kapacitet: op til 1,5 liter ad gangen
  • Indbygget pulp beholder
  • Tud med dryp stop
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips HR1832/00 saftcentrifuge

Kompakt design
HR1832/00 råjuicepresseren er lille og elegant og fylder kun lidt plads. Du kan placere den på køkkenbordet eller blot lægge den væk til opbevaring.

Serveres direkte
Med denne råjuicepresser kan du bruge dit eget glas (maks. 12 cm højde). Placer glasset under den indbyggede vandhane, og begynd at presse.

Klem op til 1,5 liter ad gangen
Du kan lave op til 1,5 liter juice ad gangen uden at tømme pulpebeholderen.

Let at rengøre
HR1832/00 råsaftcentrifugen er nem at rengøre takket være QuickClean-teknologien. Med den indbyggede frugtkødbeholder og de glatte overflader kan du rengøre juicemaskinen til råjuice på kun et minut. Ofte sætter massen sig fast i sien og bliver svær at rengøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologi er overfladerne på sien glatte, så du kan tørre fibrene af med en almindelig køkkensvamp.

Indbygget pulpebeholder
Alt frugtkødet samles op, hvor det skal være: i frugtkødbeholderen på denne Philips råjuicepresser. Det betyder, at du ikke længere behøver at fjerne papirmasse fra andre dele, f.eks. låget. Det runde design og de flade overflader uden nogen kroge og hjørner gør det nemt at få adgang til pulpen og gør beholderen meget nemmere at rengøre.

Gennemsigtig pulpebeholder
Oplev fornøjelsen af en interaktiv centrifuge med rå juice. Låget og pulpebeholderen er gennemsigtige, så du kan se, når frugten og grøntsagerne presses. Du kan også se, når beholderen er fuld, og du skal tømme den.

Tud med drypstop
Når den er aktiveret, forhindrer drypstoppet, at saften drypper. Drypstop-tudsen er meget nem at rengøre, da den er aftagelig og lavet af opvaskemaskineegnet materiale. I ét trin kan du forhindre, at saften drypper, og holde køkkenbordet rent.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Saftpresser
Mærke Philips
Antal hastighedsindstillinger 1
Effekt Watt 500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering