Wilfa Squeezy Big JU2S-800

Saftcentrifuge

02100991290
Wilfa

Specifikationer:

 • 800 W
 • 2 hastigehder
 • 750 ml juicebeholder
 • 1500 ml pulp beholder
 • Nem rengøring
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse


Wilfa Squeezy Big JU2S-800 saftcentrifuge

Med Squeezy Juicer fra Wilfa kan du lave dine egne sunde, hjemmepressede juicer, præcis som du ønsker det. Ved at lave juice af grøntsager og dine yndlingsfrugter kan du give dig selv et energirigt vitaminkick til at starte dagen med. Maskinen er udstyret med to hastigheder, så den kan presse saft fra både bløde og hårde frugter og grøntsager.

Frisk juice hver dag
Juicemaskinen er udstyret med en kraftig 800 W-motor, der hurtigt og effektivt presser al saften ud af både frugt og grøntsager. Filteret sørger for at presse den maksimale mængde saft ud, og pulpebeholderen sikrer, at der ikke kommer frugtkød i saften. Sikkerhedsbeslaget forhindrer start i tilfælde af forkert installation, hvilket gør brugen sikker og tryg.

For både frugt og grøntsager
Brug dine yndlingsfrugter og -grøntsager til at skabe fantastiske smagsoplevelser. Du kan f.eks. presse appelsin og ananas og nyde eksotiske smagsoplevelser eller tage gulerødder og rødbeder og lave en sund og velsmagende grøntsagsjuice. Placer den medfølgende beholder ved juiceudløbet, mens du presser, og den er perfekt til at stille på bordet til servering.

Stort påfyldningsrør
Takket være det store påfyldningsrør kan du nemt placere frugt- og grøntsagsstykker i din saftpresser. Tryk derefter forsigtigt ned på stopperen, og drej hastighedsreguleringen til enten første eller anden position afhængigt af de ingredienser, du bruger - position 1 er velegnet til bløde frugter som melon, agurk, appelsin og tomat, mens position 2 er god til hårdere frugter og grøntsager som gulerod, æble, selleri og rødbede.


Tips og tricks

 • Brug ikke for lang tid på at rengøre saftpresseren efter brug - det er nemmere at rengøre den, hvis saften og frugtkødet er frisk.
 • Brug frisk frugt og grøntsager, da de indeholder mere saft.
 • Ananas, rødbeder, selleristængler, æbler, agurker, gulerødder, spinat, meloner, tomater, granatæbler, appelsiner og druer er særligt velegnede til forarbejdning i saftpresseren. Det er ikke nødvendigt at fjerne tynde skind eller skræl. Det er kun tykke skind fra f.eks. appelsiner, ananas og ukogte rødbeder, der skal fjernes. Fjern også det hvide under skallen på citrusfrugten, da det har en bitter smag.
 • Æblesaft bliver hurtigt brun. Tilsæt et par dråber citronsaft for at bremse processen.
 • Frugter, der indeholder meget stivelse, f.eks. bananer, papaya, avocadoer, figner og mango, er ikke egnede til forarbejdning i saftpresseren. Brug en foodprocessor eller en blender til at bearbejde disse frugter.
 • Drik saften så hurtigt som muligt efter presning. Hvis saften udsættes for ilt i lang tid, vil smagen og næringsværdien blive påvirket negativt.
 • Tryk altid langsomt ned på fødekassen for at presse den maksimale mængde saft ud.

   

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Saftpresser
Volumen 1,5 liter
Mærke Wilfa
Antal hastighedsindstillinger 2
Effekt Watt 800 W
Service & Support 5 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering