Beurer MG151

Massage

20100430890
Beurer

Specifikationer:

  • Effekt: 24W
  • Materiale: Neopren og mesh overflade
  • Massagehoveder kan gå med/mod uret
  • Mål: 104 x 18 x13 cm
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

MG151 Beurer massageapperat

Få en ægte massageoplevelse uden at forlade hjemmet!
Beurer MG 151 giver en grundig 3D shiatsu massage til nakke, ryg, skuldre og ben. Massagebæltet har 8 roterende 3D massagehoveder, som bidrager til en ægte og professionel massageoplevelse.
 
Navnet shiatsu er sammensat af shi, der betyder fingre og atsu, der betyder tryk. Det er netop denne følelse massagebæltet imiterer, så du kan få en ægte shiatsu massage, hvor du vil opleve følelsen af hænder, der udfører den traditionelle japanske behandling af kroppen. Shiatsu massagen er kendt for at finjustere og give kroppen ny energi og med MG 151 kan du opnå dette hjemme på sofaen.
 
Massagebæltets 3D shiatsu massagehoveder roterer i par og kan rotere både med og imod uret, hvilket giver forskellig virkning på kroppen og behandler problemområder fra forskellige vinkler. MG 151 slukker automatisk efter 15 min., da det ikke anbefales at man benytter bæltet længere tid, da det kan medføre overstimulering af muskelgrupperne.
MG 151 betjenes fra massagebæltets ene håndtag, hvorfra man kan tænde/slukke, vælge om massagehovederne skal massere med eller imod uret, vælge imellem 3 intensitetsindstillinger og tænde/slukke for varmefunktionen.
 
Ved brug af bæltets to håndtag kan man flytte og holde massagebæltet til det ønskede område, og ved at trække mere eller mindre i håndtagene, kan man manuelt justere massagens intensitet.

Specifikationer

Generelt
Mærke Beurer
Farve Grå
Produkttype Massageapparat
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering