Microsoft XBOX series S 512GB

Spillekonsol

20500243566
Microsoft

Specifikationer:

  • Næste generation af ydeevne
  • Hurtigere indlæsningstider
  • Fulddigital - disc free
  • Hent dit spil én gang - smart delivery
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Microsoft XBOX series S

Næste generation af ydeevne i den mindste Xbox nogensinde

Klar til kamp

Den næste generation af gaming bringer vores hidtil største digitale bibliotek til vores mindste Xbox nogensinde. Med mere dynamiske verdener, hurtigere indlæsningstider og tilføjelsen af Xbox Game Pass (sælges separat) får du med den fulddigitale Xbox Series S mest for pengene.

Optimeret til Series X|S

Spil, der er bygget med Xbox Series X|S-udviklingssættet, præsterer væsentlige kortere indlæsningstider og imponerende grafik på op til 120 FPS.

Hent det én gang

Med Smart Delivery kan du købe et understøttet spil én gang og altid have den bedst tilgængelige version til en hvilken som helst konsol, du spiller på.

Spil uhindret

Uanset om du leder efter en dag 1-lanceringstitel, et af over 100 favoritter i Xbox Game Pass-biblioteket eller et af de tusindvis af bagudkompatible klassikere, er der altid noget at spille på den fulddigitale Xbox Series S.

Fulddigital, næste generation

Bliv fuldt digital med Xbox Series S, og opbyg et bibliotek af digitale spil. Dine spil, save games og sikkerhedskopier er sikre i clouden. Få muligheden for at forudbestille og præinstallere kommende spil, så du er klar til at spille i det øjeblik, de udgives.

Mere lagerplads - Kompromisløs ydeevne

Seagate Storage Expansion Card til Xbox Series X|S indsættes i bagsiden af konsollen via den dedikerede lagerudvidelsessport og replikerer konsollens tilpassede SSD, så der sikres mere spillager ved samme ydeevne. (sælges separat, fås i forskellige størrelser.)

Fremstår bedre - Spiller bedre

Udstyret med AMD's Zen 2 og RDNA 2-arkitekturer leverer DirectX Ray Tracing virkelighedstro lys, skygger og nøjagtige refleksioner for at skabe dynamiske, levende verdener.

Lyt til omgivende lyd

Fysisk 3D-lyd er næste udvikling inden for lydteknologi og anvender avancerede algoritmer til at skabe virkelighedstro verdener, hvor du er centrum.

Specifikationer

Generelt
Mærke Microsoft

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering