OBH EO9617NO

Stickvac

03200138110
OBH

Specifikationer:

  • 35 min. med håndenheden
  • 24 min. med det motoriserede mundstykke
  • HEPA filter
  • 2 hastigheder
  • Ekstra tilbehør: Møbelmundstykke og fugemundstykke
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

OBH Nordica Sticvac X-Force 8.60


Fra hverdagsrengøring til hovedrengøring – OBH's X-Force 8.60 er alt, hvad du behøver. Den ledningsfri støvsuger X-Force 8.60 er en del af X-Force serien, som revolutionerer den moderne måde at gøre rent på.
Med denne ultimative støvsuger kan du både gøre hovedrent i hele boligen og hurtigt og nemt punktrengøre synligt snavs på alle niveauer i boligen. Støvsugeren er forsynet med X-Force seriens unikke funktioner som Flex-teknologi, Stop-and-Go funktion og LED-belysning i mundstykket. Takket være den unikke Flex-teknologi kan du komme ind under borde og sofaer uden at skulle kravle rundt på gulvet – du slipper for at bøje dig, fordi støvsugerskaftet gør det for dig!
Stop-and-Go funktionen sørger for, at den nederste del af støvsugeren med skaft og mundstykke står stabilt oprejst alene. Det er praktisk, når du hurtigt vil frigøre håndstøvsugeren for at støvsuge andre overflader end gulvet.
X-Force 8.60 har et motoriseret hovedmundstykke, som nemt og effektivt når alle flader takket være sin 180-graders konstruktion og LED-belysning. Det nye mundstykke gør, at du altid kan komme til og kan se støvet i de mørke kroge, uden at du behøver at flytte møbler og andre genstande. X-Force 8.60 har to forskellige rengøringstilstande – Standard og Boost.
Med Boost får du en kraftigere sugestyrke, der egner sig til enhver hverdagssituation og ethvert behov. Der medfølger desuden to forskellige mundstykker, møbelmundstykke og fugemundstykke, som giver dig øget fleksibilitet. Den ledningsfri støvsuger er meget let at finde frem og stille på plads, fordi den opbevaringsmæssigt ikke fylder mere end en kost med fejeblad. Hvis du er typen, der gerne vil have en ukompliceret støvsuger, der samtidig er alsidig og fleksibel, uden at gå på kompromis med styrken, er X-Force 8.60 et godt valg takket være den kraftige sugestyrke på 180 watt. Du får en effektiv batteritid på op til 35 minutter, når du bruger håndstøvsugeren, og 24 minutter med det motoriserede mundstykke.

Specifikationer

Generelt
Rengøringsmetode Tør
Farve Blå
Driftstid Pr. Opladning 35 min.
Produkttype Støvsuger
Mærke OBH
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering