Paleo Flad Grillpande XL, sort, 32x22cm

Grillpande

37900002340
Paleo

Specifikationer:

  • Mærke: Paleo
  • Produkttype: Grillpande
  • Størrelse Diameter: 32x22 cm
  • Varmekilde: Alle
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Paleo grillpande GR3210

Paleo produkter i støbejern er ideelle til varmefordeling og giver dermed et ensartet resultat, ved madlavning. Dette gør produkterne særligt velegnede til ”slow-cooking”; simre retter, langtidsstegning osv. Samtidig holder støbejern godt på varmen, hvilket giver mulighed for energivenlig madlavning. Serverer man maden i de retro-designede produkter, ser det ikke alene godt ud på bordet, maden forbliver også varm længe, selvom middagen skulle trække ud.

Paleo støbejernsprodukter kan bruges til alle kendte varmekilder: Induktion, gas, masseplade, glaskeramik, ovn og man kan med fordel benytte sig af produkterne på gas- eller kulgrillen og dermed mindske fedtdryp og lignende på brændere eller grillkul. Eller gå all-in med stenalderkosten og brug dem over åben ild. Samtidig kan produkterne rengøres i opvaskemaskine. Så bliver det ikke nemmere!

Paleo støbejernspander fås i et væld af former og størrelser. Rillerne i pandens bund, giver de perfekte grillstriber på din bøf og sørger for at kødet ikke hænger i. Tag også panden med ud på grillen på terrassen og undgå fedtdryp på rist, kul eller gasbrændere.

Specifikationer

Generelt
Størrelse Diameter 32x22 cm
Varmekilde Alle
Farve Sort
Produkttype Grillpande
Mærke Paleo

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering