Philips 32PHS4203/12

20500227081
Philips

LED TV

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 32
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Philips 32PHS4203/12

Ultraslankt LED-TV med Pixel Plus HD

Philips 4200 overgår dine forventninger med high definition-billedkvalitet til en overkommelig pris. Med sit enkle og elegante design passer den ind i alle rum i dit hjem

Stander med tynde ben

Vores nye stander med tynde ben blev udviklet til at omarrangere pladsen under dit TV, hvor en traditionel stander plejer at sidde, så du får en mere medrivende TV-oplevelse. Et TV med
benene solidt plantet på jorden og stift blik mod fremtiden.

Pixel Plus HD

Philips Pixel Plus HD-generatoren optimerer billedkvaliteten og leverer skarpe billeder med smuk kontrast. Så uanset om du ser kabel-tv eller ser fra en disk, vil du kunne nyde skarpere billeder med lysere hvide toner og dybere sorte toner.

LED-TV

Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug og smukke linjer kombineret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og levende farver.

To HDMI-indgange med EasyLink

Undgå kabelrodet vha. et enkelt HDMI-kabel til både billede- og lydsignaler fra dine enheder til dit TV. HDMI bruger ukomprimerede signaler, der sikrer den højeste kvalitet fra kilden til skærmen. Sammen med Philips EasyLink har du blot brug for en enkelt fjernbetjening til at udføre de fleste handlinger på TV, DVD, Bluray, set-top-boks eller hjemmebiografsystem.

USB (fotos, musik, video)

Del de sjove oplevelser. Tilslut en USB hukommelsesnøgle, et digitalkamera, en MP3-afspiller eller en anden multimedieenhed til USB-porten på TV'et for at få glæde af fotos, videoer og musik med den brugervenlige indholdssøgning på skærmen.

Specifikationer

Generelt
Energiklasse A+
Skærmstørrelse 32 "
Mærke Philips
Diagonal størrelse 32"

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering