Philips 65PUS6703/12

14700149740
Philips

UHD 4K Smart TV

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 65
  • Digital TV Tuner: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-T2-HD
  • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN
  • Opløsning: 3840 x 2160
  • HDMI Port Antal: 3 porte
Leveringstilvalg
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.30 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Philips 65PUS6703/12

Ambilight. Få følelserne til at træde ud af skærmen.

Med Philips Ambilight føles film og spil mere medrivende. Musikken får et lysshow. Og skærmen føles større, end den er. Intelligente lysdioder langs TV'ets kanter kaster farverne på skærmen op på væggene og ud i rummet i realtid. Du får perfekt indstillet omgivende lys. Og dermed endnu en grund til at elske dit TV.

HDR Plus. forbedret kontrast, farve og skarphed.

HDR Plus (High Dynamic Range) er en ny videostandard. Den sætter nye standarder for hjemmeunderholdning gennem fremskridt inden for kontrast og farve. Få en sanseoplevelse, som fanger den oprindelige dybde og livlighed, og som dog alligevel gengiver indholdsdesignerens hensigt. Slutresultatet? Klarere lys, større kontrast, en bredere vifte af farver og detaljer som aldrig før.

Micro Dimming optimerer kontrasten på dit TV.

Takket være vores specielle software, der analyserer billedet i 6400 forskellige zoner og justerer det, så du kan nyde fantastisk kontrast og billedkvalitet og få en virkelig naturtro visuel oplevelse.

Ultratynd ramme med aluminiumfarvet kantramme og stander.

Det moderne europæiske design ses i de svævende aluminiumstandere, der har fået mørk sølvfarve og matcher den ultratynde kantramme.

4K Ultra HD. Billeder så skarpe, at du føler, at du er der.

Med fire gange så høj opløsning som almindelig Full HD får Ultra HD skærmen til at funkle med mere end 8 millioner pixels og vores unikke Ultra Resolution Upscaling-teknologi. Oplev forbedrede billeder uafhængigt af det originale indhold, og nyd et skarpere billede med en uovertruffen dybde, kontrast, Natural Motion og levende detaljer.

Pixel Precise Ultra HD.

Flydende billeder med utrolig dybde.Skønheden ved et 4K Ultra HD-TV ligger i nydelsen af alle detaljerne. Philips Pixel Precise Ultra HD-generatoren omdanner ethvert indgangsbillede til en imponerende UHD-opløsning på skærmen. Nyd et jævnt, og alligevel skarpt, levende billede og en enestående kontrast. Opdag et dybere sortniveau, lysere hvide nuancer, levende farver og naturlige hudfarver – hver gang og fra alle kilder.

SAPHI. Den smarte måde at se TV på.

SAPHI er et hurtigt, intuitivt operativsystem, der gør dit Philips Smart TV til en sand fornøjelse at bruge. Nyd en fantastisk billedkvalitet og adgang via en enkelt knap til en tydelig menu baseret på ikoner. Betjen TV'et uden besvær, og naviger hurtigt til populære Philips Smart TV-apps, herunder YouTube, Netflix m.m.

Philips App Gallery.

Få adgang til YouTube, Netflix og meget mere.Philips App Gallery er en omfattende samling af online apps, som du kan åbne, lige så snart dit Smart TV har oprettet forbindelse til internettet. Så nemt er det! Tænd blot for TV'et, opret forbindelse til internettet, og oplev en helt ny verden af underholdning online.

Dyb bas og krystalklar dialog.

DTS HD optimerer lydbehandling ved at bevare det originale lydindhold, så du kan opleve en bedre lyd fra dine højttalere med krystalklar dialog.

Specifikationer

Generelt
LCD-baggrundsbelysningsteknik LED baglys - Micro Dimming
Digital TV Tuner DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-T2-HD
Lydeffekter Clear Sound
Diagonal størrelse 65"
Opløsning 3840 x 2160
HDMI Port Antal 3 porte
Energiklasse A+
Produkttype LED-bagbelyst LCD TV - Smart TV
Skærmstørrelse 65 "
Formatforhold 16:9
Mærke Philips
Lydudgangsmodus Surround Sound
Internet Streaming Services Philips App Gallery
USB Port Ja , 2 porte
Konnektivitet Wi-Fi, LAN

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering