Samsung Galaxy A53 5G 128GB/6GB Awesome Black - EU Model

Mobiltelefon

16800012070
Samsung

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 6,5
  • Operativsystem: Android
  • Opløsning for bagudvendende kamera: 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP
  • Processor: OCTA-CORE 2.4GHz / 2GHz
  • Skærm: 6,5'' Super AMOLED - 1080 x 2400 (FHD+)
0,-
0,-
Levering 3-5 hverdage - bestil senest 13.00 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Samsung Galaxy A53 5G

Hurtig. På en innovativ måde

Klar med 5G, vil din verden være en galakse. Hyperhurtig forbindelse betyder problemfri streaming og deling med dine venner og familie.

Ren processorkraft

Tid til arbejde! Med en 5nm Octa-core processor er din Samsung Galaxy bygget til at klare tung multitasking. RAM Plus læser dine brugsmønstre og giver ekstra RAM, når det er nødvendigt.

Hold godt fast i dine minder

Her er masser af plads. Med 128 GB / 256 GB intern lagerplads plus understøttelse af et Micro SD-kort op til 1 TB, har du masser af plads til alle dine dyrebare øjeblikke.

Se verden som på film

Nyd levende detaljer med FHD + Super AMOLED-skærmen. Med den ekspansive 6,5-tommer Infinity-O-skærm kan du nyde en lys og livlig udendørs udsigt på op til 800 nits, mens du reducerer blåt lys med Eye Comfort Shield.

Utroligt! Fantastisk skærm, silkeblød rulning

Oplev skarp og intens på 120 Hz Super AMOLED-skærm. Nyd flere detaljer og levende kontrast og mindre sløring.

Altid skarpt og stabilt. Fantastisk kamera!

Multilinsekameraet på Galaxy A53 5G tager dine billeder til et nyt niveau. Få dem skarpere og klarere med 64 MP OIS-kameraet, optag mere med Ultra Wide Camera, justér fokus med dybdekameraet og kom tættere på detaljerne med makrokameraet.

Optag film som en professionel

Fang verden midt i springet. Med OIS optager din Galaxy A53 5G dine videoer mere jævnt og fanger detaljer selv i svagt lys.

Bedre billeder med AI Image Enhancer

Photo Remasters kraftfulde AI forbedrer automatisk dine billeder, så du kan opgradere dine billeder med det samme.

Mere sjov med Fun Mode

Fang dine sjoveste øjeblikke med nye Snapchat-objektiver, der opdateres regelmæssigt via Fun Mode. Gennemse og prøv dine favoritter, se dig selv fra din bedste bedste side, din sjoveste mine og del dem med dine venner.

Fang dit fantastiske selv

Med det dybe kameras bokeh-effekter, dobbelte linser og ved hjælp af AI kan du fange de fine features, der gør hvert ansigt unikt. Slør baggrunden og fokusér på detaljerne, der fremhæver det vigtige.

Batteriet holder i op til to dage¹. Awesome!

Et 5.000 mAh batteri (typisk)² for mere streaming, deling, spil og mere. Giv hurtigt nyt liv til din Samsung Galaxy med op til 25 W superhurtig opladning og muliggør adaptiv energibesparelse for at forbedre den samlede batteriydelse.

Modstår stænk og stænk

Galaxy A53 5G er IP67-klassificeret for vand- og støvbestandighed, op til 1,0 meter i ferskvand i op til 30 minutter. Med yderligere beskyttelse fra Gorilla Glass 5 er det nu mere sejt og mindre tilbøjeligt til at blive ridset.
(Galaxy A53 5G er klassificeret som IP67. Baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden, i pools eller i nærheden af ??vand med sæbe. Kun sikker mod lavt vandtryk.)

Fantastisk lyd - i hånden

En rummelig oplevelse kræver ikke længere et studie. Fordyb dig i dine yndlingsfilm, sange og videoer med Dolby Atmos, der beriger enhver tone med utrolige nuancer og klarhed.

Vær suveræn med Game Booster

Gå efter sejren! Game Booster sporer dine spilmønstre for at optimere din mobils batterilevetid, temperatur og hukommelse, mens du blokerer baggrundsaktiviteter og notifikationer, så du ikke mister fokus.

Beskyt det, der er dit

Samsung Knox er indbygget i mobilens hardware og software fra begyndelsen – og beskytter, så snart den tændes. Samsung Knox tilbyder sikkerhed i flere lag og beskytter dine mest følsomme oplysninger mod ondsindet software og ondsindede trusler.

Lås op med et tryk

Du er på med det samme. Med den indbyggede fingeraftrykssensor på skærmen kan du med det samme logge ind på dine apps og hjemmesider uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Beskyttet privatliv

Opbevar dine personlige billeder, videoer, filer, apps og data sikkert i Secure Folder med Samsung Knox-sikkerhedsplatformen, som beskytter dine oplysninger mod ondsindede angreb. Tilføj din adgangskode eller fingeraftryk, så kun du kan få adgang til dit indhold.

Din Samsung Galaxy på din egen måde

Ej noget, der virkelig er dit. Tilpas din Samsung Galaxy med One UI 4 og giv din mobil et trendy look, der matcher dig. Opret et skræddersyet værktøj, der gør dine yndlingsfunktioner og apps let tilgængelige.

Samtale over 4G og Wifi samt Samsung Knox understøttes som udgangspunkt IKKE på EU modellerne.

Specifikationer

Generelt
Model Samsung Galaxy A53
Farve Sort
Produkttype Mobiltelefon
Skærmstørrelse 6,5 "
Kapacitet (GB) 128
Skærm 6,5'' Super AMOLED - 1080 x 2400 (FHD+)
Opløsning for bagudvendende kamera 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP
Mærke Samsung
Processor OCTA-CORE 2.4GHz / 2GHz
Operativsystem Android

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering