Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB/8GB Phantom Black - EU Model

Mobiltelefon

16800011170
Samsung

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 6,8
  • Operativsystem: Android
  • Opløsning for bagudvendende kamera: 12 + 108 + 10 megapixels
  • Processor: Samsung Exynos 2200 (4 nm) octa-core-processor
  • Skærm: 6,8'' 120 Hz AMOLED 2X-skærm
0,-
0,-
Levering 3-5 hverdage - bestil senest 13.00 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Samsung Galaxy S22 Ultra

Et udseende, der er værd at Note're sig

Må vi præsentere Galaxy S22 Ultra – lige så mange kræfter som en Note. Tynd, markant og med et poleret kabinet, som omgiver den elegante form og giver den et symmetrisk udseende. De diskrete kameraobjektiver, som er placeret på linje, passer perfekt ind.

Vores første Samsung Galaxy S med integreret S Pen

For første gang er S Pen indbygget i Galaxy S. Du kan nemt skubbe den frem fra undersiden for at skrive, tegne eller betjene din mobil. Takket være den forbedrede latenstid i Samsung Notes føles det som at skrive på papir – og du kan nemt forvandle dine hurtige notater til læsbar tekst.

Den hurtigste processor nogensinde i en Samsung Galaxy

Den kraftige processor baseret på 4 nm-teknologien gør det meste bedre – for dig betyder det fremragende natbilleder, utrolig skarpe billeder både dag og nat og en maksimeret gamingoplevelse, der hjælper dig med at præstere dit ypperste.

Vores mest lysstærke skærm til de lyseste dage

Den dynamiske Amoled 2X-skærm med Vision Booster er refleksionernes værste fjende og kan præstere en lysstyrke på op til 1750 nits. Og takket være den dynamiske opdateringsfrekvens på mellem 1 Hz og 120 Hz kan du altid scrolle jævnt og præcist.

Batteriet, der tilpasser sig dig

Takket være avanceret kunstig intelligens, som tilpasser sig efter, hvordan du bruger din mobil, rækker energien fra 5000 mAh fra den ene dag til den næste. Den sparer kort sagt på strømmen, til du har mest brug for den.

Super Fast Charging

Fuld fart frem. Du kan hurtigoplade din mobil med 45-watts-opladeren og få strøm nok til hele dagen. (45-watts-oplader til hurtigopladning sælges separat)

Trådløs batterideling

Med så stor batterikapacitet har du rigeligt tilovers. Hjælp en ven lidt på vej, eller oplad dine Buds, selv om du er på farten.

En mere robust Samsung Galaxy

Rammen i poleret Armor Aluminium fungerer som en beskyttende rustning, mens for- og bagsiden er udstyret med robust Corning™ Gorilla™ Glass Victus™+. Desuden er både Galaxy Ultra S22 og S Pen IP68-klassificeret.

Få det hele med

Med den store pixelsensor og pixler, der ændrer form, er dette vores mest avancerede kamera til dato – og alt er samlet i et kompakt format, du kan have i hånden. Tag billeder om natten uden at gå glip af kvalitet.

Efterlader andre kameraer i mørket

Vi har videreudviklet både hard- og software i vores professionelle kamera, så vi nu kan præsentere vores mest strålende nyhed: Nightography. Præster mere om natten – den store sensor slipper mere lys ind end nogensinde før og holder billedstøj ude. Super Clear Glass og Lens reducerer refleksioner i linserne, så du får klare og tydelige billeder.

Nightography giver garanti for magi

Det hidtil største fremskridt inden for vores videoteknologi. Automatisk billedfrekvens registrerer belysningen og vælger automatisk den mest optimale billedfrekvens. Super Night Solution med kraften fra 4 nm-processoren fjerner støj fra hvert enkelt billede, så du kan filme fra solopgang til solnedgang med samme imponerende detaljerigdom.

Enhver belysning er god belysning med Nightography

Den suveræne kunstige intelligens tilføjer lys til mørke fotografier, der tages med både vidvinkelkameraet på 108 megapixel og med selfiekameraet på 40 megapixel. Den smarte funktion Super Night Solution lysner intelligent omgivelserne, så du kan udnytte natten til at tage portrætfotografier med stemning uden at gå glip af detaljerne.

Klar til optagelse, action!

Galaxy S22 Ultra er udstyret med et professionelt kamera, som kan korrigere for rystelser i en vinkel, der er 58 % bredere end tidligere. Desuden benytter det sig af fast motion sampling til præcist og nøjagtigt at opdage pludselige bevægelser, så du kan optage detaljerede videoer uden rystelser.

Super HDR fintuner dine billeder og leverer fantastiske detaljer og nuancer. Desuden gengives der 64 gange flere farver, selv af motiver i skygge og i modlys.

Et professionelt studie i din lomme

Vi tager Pro-tilstand til et nyt niveau. Download Expert RAW, og få fuld kontrol over dine billeder, som du kan gemme i RAW-format i galleriet. Du kan fintune billeder på din mobil eller sende dem til din computer eller tablet, så du kan redigere dem på en større skærm. Du kan også dele dine RAW-filer direkte til en anden mobil, så en ven kan kigge med.

Med funktionen Quick Share kan du nemt dele dine mesterværker. Du kan nemt overføre store billeder og film til din tablet eller computer.

Forestil dig vores største pixelsensor nogensinde

Takket være sensoren på 108 megapixel kan du tage detaljerede billeder både om dagen og om natten. Inden du trykker på udløserknappen, skifter Adaptive Pixels automatisk mellem høj opløsning på 108 megapixel og 12 megapixel med lysfokus, så du kan tage lysere billeder med fantastisk detaljerigdom. Desuden justeres skygger og lyse områder af Detail Enhancer, så billederne får ekstra dybde.

100 gange zoom. 100 % storslået

Dual Tele Zoom-systemet er et kraftigt optisk zoomsystem, som automatisk skifter fra 3 gange til 10 gange, jo mere du zoomer ind. Derefter fortsætter den revolutionerende dobbelt-foldede linse og Super Resolution, som er forbedret med kunstig intelligens, indtil du er 100 gange tættere på begivenhedernes centrum uden at have taget et eneste skridt.

Innovation, som det er værd at forevige på billeder

Auto Framing
Din video bevarer motivet i centrum og i fokus, selv om du bevæger dig omkring, eller folk går ind og ud af billedet. Du kan endda fastlåse en genstand med et enkelt tryk på skærmen.

Director's View
Udnyt alle fire kameraer, og optag film fra alle vinkler – med selfiekameraet og bagkameraerne samtidig. Derefter kan du nyde resultatet eller gemme originalerne til en ”director's cut”.

Én optagelse
Ét tryk på udløserknappen – 20 sekunders action. Derefter klarer Gallery resten, og du får stillbilleder, hyperlapse-videoer med mere at vælge imellem.

AI-redigering
Smarte funktioner i galleriet gør det nemt at redigere billeder som en professionel. Object Eraser fjerner ting fra billedet uden at beskære det, og Photo Remaster gør al retouchering nemmere.

Selfie

Når du får brug for et godt billede til premieren af din nye film, kan du tage det selv med det opgraderede selfiekamera i Galaxy S22 Ultra.

Evnen til at gøre det, dine fingre ikke kan

S Pen er så præcis, at dine noter og beskeder forvandles til ægte mesterværker. Skriv noter i hånden, og se dem blive forvandlet til tekst med Samsung Notes, eller tilføj kreative animationer til dine film. Bagefter kan du tage et skridt (eller flere) tilbage og betjene din mobil med Air Actions.

Samtale over 4G og Wifi samt Samsung Knox understøttes som udgangspunkt IKKE på EU modellerne.

Specifikationer

Generelt
Ansigtsgenkendelse Ansigtsgenkendelse
Kapacitet 5000 mAh
Trådløs opladning Ja
Beskyttelse Støv- og vandafvisende
Model Samsung Galaxy S22 Ultra
Produkttype Smartphone
Skærmstørrelse 6,8 "
Kapacitet (GB) 128
Skærm 6,8'' 120 Hz AMOLED 2X-skærm
Dimensioner (B x D x H) 77,9 x 163,3 x 8,9 mm
Opløsning for bagudvendende kamera 12 + 108 + 10 megapixels
Trådløs grænseflade Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, ANT+
Mærke Samsung
Formfaktor Berøring
Processor Samsung Exynos 2200 (4 nm) octa-core-processor
RAM 12 GB
Generation af mobilt bredbånd 5G
Navigation GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
SIM-korttype Nano SIM
Antal SIM-kortåbninger Dual-SIM
Type OLED-skærm
Diagonal størrelse 6.8
Beskyttelse Corning Gorilla Glass Victus+
Operativsystem Android

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering