Samsung RS67A8511B1/EF

Amerikanerskab

02100238190
Samsung

Specifikationer:

  • Kapacitet køl (ltr): 409
  • Kapacitet frys (ltr): 225
  • Højde (cm): 178
  • NoFrost: Ja
  • Energiklasse: E
0,-
0,-
899,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Amerikanerskab RS67A8511B1/EF Samsung

Hold maden frisk længere
Twin Cooling Plus™ sikrer den rette temperatur og luftfugtighed i køleskabet og fryseren via to uafhængige kølesystemer. Det betyder, at luften i køleskabet ikke bliver for tør, og at nogle fødevarer holder sig friske dobbelt så længe. Kølesystemet forhindrer også, at smag og lugt spreder sig mellem køleskab og fryser. Takket være den højere luftfugtighed bevares frugtens og grøntsagernes friskhed i længere tid.

Stor volumen
Køleskabet har et rummeligt interiør. Takket være SpaceMax-teknologien er væggene tyndere, så det indvendige volumen er større. Der er masser af plads til ugens indkøb, og det er nemt at holde orden i alting, så du hurtigt kan finde det, du har brug for.

Harmonisk og stilfuldt design
Giv dit hjem et elegant, integreret og moderne udseende. Det indbyggede look passer perfekt sammen med dine apparater og skabe for at skabe et problemfrit køkkendesign. Det minimalistiske design har flade døre, forsænkede håndtag, en skjult skærm, en flad vinreol og grå skuffer og bakker til madvarer.

Isdispenser i døren
Skab mere plads til mad, men stadig nok is med en isdispenser til indendørs brug. Fordi den er indbygget i døren, får du mere plads ved at frigøre hyldeplads, men den producerer og opbevarer stadig masser af is. Og det klare plastikdæksel gør det nemt at se, hvor meget is der er tilbage.

Ingen vandtilslutning
Med Non-plumbing får du vanddispensere uden tidskrævende rørarbejde eller rodet rørarbejde. Produktet har en stor BPA-fri vandtank på 4,5 liter, som forsyner vanddispenseren og ismaskinen med vand.

Mindre støj og energi
Nyd mindre støj og større energieffektivitet. I modsætning til konventionelle kompressorer justerer den digitale inverterkompressor automatisk sin hastighed for at reagere på kølebehovet. Det er derfor mere støjsvagt end et bibliotek og har et støjniveau på kun 37 dB(B). Den opfylder også de nye energikrav, så du sparer penge.

Lavere temperaturvariationer bevarer fødevarernes holdbarhed bedre
Den indbyggede Precise Chef Cooling™-teknologi er designet til at reducere temperaturvariationen i køleskabet, så den holdes så jævn som muligt og dermed bedre bevarer fødevarernes holdbarhed. Teknologien er så avanceret, at den kan opretholde et temperaturniveau på ±0,5 °C.

Vælg mellem 5 konverteringstilstande
Få optimal fleksibilitet i opbevaringen med Smart Conversion™-funktionen. Med Twin Cooling-teknologien kan du skifte mellem 5 tilstande. Du kan nemt omdanne din fryser til et køleskab og opbevare flere friske fødevarer. Sluk for køleskabet eller fryseren for at spare energi. Du kan også bruge fryseren som et lille køleskab.

Mindre uudnyttet plads, mere plads til mad
Få mere plads uden at gå på kompromis med ydeevnen. I modsætning til konventionelle kanaler er det tynde køleudtag på bagvæggen helt fladt, hvilket minimerer tomrum og giver mere plads til mad. Men den køler og ventilerer stadig lige så effektivt, så alt forbliver friskt og velsmagende.

Hurtig afkøling og nedfrysning
Ved at aktivere Power Cool eller Power Freeze blæser køleskabet eller fryseren intensivt kold luft ind i skabet for hurtig afkøling eller nedfrysning.

Let tilgængelige betjeningselementer
Nyd den elegante, men enkle styring, selv om du har begrænset bevægelsesfrihed. Den lettilgængelige betjening fremhæver det minimalistiske design og er samtidig diskret skjult indeni. Betjeningselementerne er inden for armslængde, selv fra en kørestol, og kan betjenes med én hånd, hvilket sikrer bedre tilgængelighed for handicappede.

Specifikationer

Generelt
Energiforbrug pr. år (kWh) 351 kWh
Energiklasse E
Farve Sort
Klasse for støjudledning C
Elektronisk temperaturstyring Ja
NoFrost Ja
Vanddispenser Nej
Kapacitet frys (ltr) 225 liter
Kapacitet køl (ltr) 409 liter
Lydniveau dB(A) 36
Mærke Samsung
Bredde (cm) 91.2 cm
Dybde (cm) 71,6 cm
Højde (cm) 178 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering