Samsung RS6HA8880S9/EF

Amerikanerskab

02100003470
Samsung

Specifikationer:

 • Kapacitet køl (ltr): 389
 • Kapacitet frys (ltr): 225
 • Højde (cm): 178
 • NoFrost: Ja
 • Energiklasse: F
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Få mere ud af familielivet med Family Hub. Den hjælper dig med at bruge og købe mad effektivt og styre smarte enheder. Du kan også lytte til musik, se TV og bruge indbyggede apps eller apps på din smartphone. Den giver også adgang til en sjov måde at dele meddelelser, fotos, videoer, information og tidsplaner.Se indersiden af dit køleskab på skærmen uden at åbne døren. Ved hjælp af en smartphone kan du se, hvad der er i køleskabet, når du er ude at handle. View Inside gør det muligt at mærke alle artikler, så du automatisk får en påmindelse, når de udløber. Du kan også føje artikler til en indkøbsliste og lave en liste over madvarer i køleskabet.

 • Lav din families yndlingsmad med lethed - Meal Planner
  Tilbered mad, som din familie elsker. Ved hjælp af kunstig intelligens og madprofilering får du lækre opskrifter med simple instruktioner fra Opskrifter-appen og kan sende de rigtige indstillinger til ovnen. En ugentlig madplanlægger foreslår måltider at tilberede hver dag på baggrund af, hvad I kan lide, og hvad der er i køleskabet.
 • Find og håndter dine opskrifter med lethed - Smart Recipes
  Tilbered mad, som din familie elsker. Opskrifter-appen giver dig lækre opskrifter, som du vil synes om, sammen med simple instruktioner og kan sende de rigtige indstillinger til ovnen. Du kan også meget nemt finde nye opskrifter med forskellige søgefunktioner eller ved simpelthen at spørge Bixby og gemme dine favoritter.
 • Foreslår de optimale indstillinger til den smarte ovn - Recipe to Oven
  Spar tid og arbejde, når du tilbereder måltider. Med opskrift til ovn-funktionen kan Family Hub anbefale opskrifter til smarte ovne og overvåge tilberedningen. Under 'Smart opskrift' kan du vælge en opskrift og klikke på knappen 'Send til ovn'. Så foreslår den de bedste indstillinger at bruge på din smarte ovn.
 • Uafbrudt musik og underholdning når som helst - TuneIn / Spotify
  Gør det til en endnu større fornøjelse at lave mad og underholde folk til en fest. Nyd uden problemer musikken med at lytte til din bedste playlister, sange og kunstnere på Spotify. Eller stream nonstop underholdning med adgang til radiostationer, nyheder, podcasts og comedy-shows fra hele verden på Tuneln.
 • Se på din telefon eller dit TV, mens du laver mad - SmartView (Phone/TV Mirroring)
  Se TV-programmer eller tilgå online indhold. Du kan hurtigt starte populære apps til videostreaming eller sociale medier med en widget. SmartView-appen kan også vise, hvad der bliver set på ethvert Samsung Smart TV, og gør det muligt at se og styre de millioner af apps, der fås til din smartphone.
 • Få nem adgang til, og få vist alt online indhold
  Få adgang til dine foretrukne webtjenester uden en PC eller mobilenhed. Med den integrerede internetbrowser-app kan du se online indhold som fx nyheder, sociale medier og meget mere. Du kan også oprette genveje på startskærmen eller gemme links til populære websteder, så du hurtigt kan finde dem igen.
 • Del familieoplevelser og nyheder med lethed - Family Board
  Få mere ud af familielivet ved at dele nyheder, meddelelser, specielle øjeblikke og ny fotos og videoer på familieopslagstavlen. Bare brug startskærmen til at dele fotos og videoklip, send mærkater, tegn billeder, indtast eller skriv notater i hånden, del tidsplaner og links til websteder eller tilføj en musikafspiller.
 • Få nyttige oplysninger og nyheder med det samme - morgenopdatering (vejret, madpåmindelser, kalender, nyheder)
  Hold dig opdateret med vigtige oplysninger! Morgenopdateringen viser automatisk vejrudsigten, madpåmindelser og din kalender på køleskabets skærm på et indstillet tidspunkt, eller når du åbner døren. Du kan også aktivere den med Bixby stemmegenkendelse. Den kan også give dig de seneste nyheder.
 • Glem aldrig vigtige familiebegivenheder - Kalender
  Sørg for, at du aldrig glemmer en familiebegivenhed. Med Kalender-appen kan du hurtigt dele og tjekke tidsplaner for familiemedlemmer. Du kan opdatere poster på køleskabet eller fra en smartphone og synkronisere tidsplanerne med Google- og Microsoft-kalendere. Så glemmer du ikke vigtige datoer!
 • Gør det nemt at holde kontakten med hele familien - Memo, Huskeliste, Galleri
  Få en rigtig sjov og effektiv måde at kommunikere med din familie. Med Memo-, Huskeliste- og Galleri-apperne kan du hurtigt dele memoer, opgavelister, instruktioner, aktivitetsplaner og fotos. Når nogen kommer i nærheden af køleskabet, tænder startskærmen, så de kan se, hvad du har sagt.
 • Tal med din finger - Whiteboard
  Undgå besværet ved at finde pen og papir for at skrive personlige meddelelser til resten af familien. Med Whiteboard-appen kan du nemt oprette meddelelser ved at bruge din finger til at tegne billeder eller håndskrevet tekst. Du kan også bruge emojier, og det er nemt at oprette svar på meddelelser.
 • Lær noget interessant hver dag - Trivia
  Oplys og underhold din familie med daglige doser af fakta og trivia. Trivia-funktionen viser et udvalg af nyttige oplysninger. Den viser dig inspirerende hændelser og ord, fascinerende historiske fakta og betydningen af usædvanlige ord. Og dagens spørgsmål får jer alle til at tænke!
 • Simpelthen en smartere måde at styre dit hjem - SmartThings
  Gør dit hjem til et smartere hjem med SmartThings. Du kan styre smarte enheder med det samme med din stemme eller et tryk på skærmen. Du kan tænde/slukke dem, justere indstillinger, koordinere aktiviteter og begrænse strømforbruget. Du kan også overvåge op til 6 kameraer rundt omkring i huset med dens widget.
 • Tjek, hvad der sker i andre rum - SmartThings-kameraer
  Gør det nemmere at følge med i, hvad der sker i dit hjem SmartThings-kameraappen kan sluttes til alle kompatible videokameraer med wi-fi, så du kan se forskellige områder på startskærmen. Og hvis du har installeret et 360-graderskamera, kan du også justere kameravinklen og se hele vejen rundt i et rum.
 • Lev livet mere intelligent - Bixby
  Gør livet meget lettere og mere effektivt med Bixby på Samsung Galaxy-smartphones. Fortæl den, hvad du vil gøre, så gør den det. Lige fra at indstille alarmer til at anbefale opskrifter. Den tilpasser sig også dine behov ved at lære dine rutiner og præferencer, så den bliver mere hjælpsom med tiden.
 • Foretag og modtag telefonopkald håndfrit - Bluetooth Call
  Fortag eller modtag opkald, mens du laver mad, uden at holde telefonen. Med Bluetooth-forbindelse kan køleskabet sømløst oprette forbindelse til din smartphone. Så du kan nemt bevare opkald eller ringe til andre kun ved at bruge stemmen. Og der er mindre risiko for at tabe den eller beskadige den med klistrede fingre.
 • Se, hvem der er ved døren, fra køkkenet - Ring
  Se, hvem der er ved døren, uden at forlade køkkenet ved hjælp af Ring-appen. Når nogen ringer på dørklokken eller udløser bevægelsessensoren, får du en besked på Family Hub-skærmen. Der vises en video af, hvem der er ved døren, og du kan tale med dem og høre, hvad de siger.
 • 20 års garanti - Holdbar og effektiv
  Samsung giver 20 års garanti på kompressoren.
  Garantien er begrænset til kompressoren. Gælder ikke arbejds- eller fragtomkostninger.

Specifikationer

Generelt
Overensstemmelsesstandarder Directive 2019/2016/EU, Directive 2019/2019/EU
Inkluderet tilbehør Æggebakke
Hurtigfrysning Ja
Frysningskapacitet 15 kg/24t
Antal frysehylder 4
Antal fryseskuffer 2
Antal frysedørinddelinger 2
Indvendig fryserbelysning Ja
Fryserrum/Zoneoplysninger Variabelt temperaturrum - 225 liter
Klasse for støjudledning C
Elektronisk temperaturstyring Ikke oplyst
NoFrost Ja
Vanddispenser Ja, direkte vandtilførsel
Lydniveau dB(A) 36
Mærke Samsung
Vendbar dør Nej
Produkttype Køleskab/fryser - side-by-side med indbygget 21,5 mediecente
Energiklasse F
WiFi-aktiveret Ja
Energiforbrug pr. år (kWh) 406 kWt kWh
Nettokapacitet ialt 614 liter
Kapacitet køl (ltr) 389 liter
Kapacitet frys (ltr) 225 liter
Fryserstjerner ****
Klimaklasse SN-N-ST-T
Støjniveau 36 dB(A)
Støjklasse C
Model Fritstående
Farve Raffineret inox
Dør kvantitet 2
Automatisk afrimning Ja - fryser, køleskab
Køletype Frostfri
Lagring ved strømsvigt 5 timer
Udskifteligt filter Ja
Vandfiltermodelnummer HAF-EX
Luftfilter-modelnummer HAF-EX
Dør åben-alarm Ja
Håndtagsdesign Integreret
Styring Elektronisk
Interiør belysningsfunktioner Top LED belysning
Vekselrettermotor Ja
Kølevæske R 600 A
Smartphone-kompatibel Ja
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Platform SmartThings
Kommunikationsteknologi Wi-Fi
Beholder Vanddispenser, isdispenser
Ismaskine Automatisk ismaskine
Antal køleskabshylder 4
Antal køleskabsskuffer 2
Antal køleskabsdørsinddelinger 5
Indendørs køleskabsbelysning Ja
Opbevaring i dør Ja
Køleskabshylder / skuffer detaljer 4 x hylde - hærdet glas ¦ 2 x crisper
Bredde (forsendelse) 98 cm
Dybde (forsendelse) 77.6 cm
Højde (forsendelse) 190.7 cm
Vægt (forsendelse) 122 kg
Bredde (cm) 91.2 cm
Dybde (cm) 71.6 cm
Højde (cm) 178 cm
Vægt (kg) 117 kg
Dimensions detaljer Højde uden beslag: 174.6 cm ¦ Dybde uden håndtag: 71.6 cm ¦
Garantibeskrivelse 10 års kompressorgaranti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering