Samsung VS15A6032R5/EE

Stickvac

02100589000
Samsung

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 40 min.
  • Genopladningstid: 3.5 timer
  • Hastighedsindstillinger: 3
  • Støvkapacitet (liter): 0,8 liter
  • Lydniveau dB(A): 86 dB
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Støvsuger VS15A6032R5/EE Samsung

Kraftfuld og alligevel let
Rengør en række forskellige gulvflader effektivt med denne lette, men kraftfulde trådløse støvsuger fra Samsung. Den digitale invertermotor leverer op til 150 W sugeeffekt. Luftsystemets aerodynamiske design optimerer luftstrømmen, mens multicyklonluftfiltreringen opfanger fine støvpartikler.

Enestående sugeevne
Nyd renere luft og fremragende sugekraft takket være Jet Cyclones højeffektive multicyklonstruktur. En optimal luftvej reducerer luftmodstanden, og de 9 cykloner med 27 luftindtag minimerer sugetabet. Den opfanger også meget små støvpartikler, som suges ind i støvsugeren.

Effektivt på tæpper
Opfang fine støvpartikler fra både tæpper og gulve med Jet Fit-børsten. Den 180-graders roterende dyse gør det nemt at skifte retning og rengøre alle hjørner. Og du kan nemt frigøre børsten med et klik for hurtigt at fjerne snavs, så den forbliver hygiejnisk.

Holder luften ren på en smart måde
Udled ren luft med et 99,999 % flerlagsfiltreringssystem, der opfanger 99,999 % af alt støv. En hovedcyklon og et grillfilter med metalnet fanger store støvpartikler. Jet Cyclone-systemet og mikrofilteret opfanger fint støv, og et ultrafint støvfilter opfanger mikrostøv.

Fleksibel oplader
Fleksibel opladning med 2-i-1-ladestation. Opbevar og oplad din støvsuger på en mere fleksibel måde med 2-i-1-ladestationen. Den kan nemt tilpasses til enhver type hjem. Hvis du ønsker at spare plads, kan den monteres på væggen. Eller du kan bruge den som en selvstændig oplader, så du nemt kan fjerne batteriet og oplade det et andet sted.

Udskifteligt batteri med lang levetid
Rengør i lang tid uden at skulle oplade enheden. Et batteri med høj effektivitet (2000 mA) opretholder sugestyrken i op til 40 minutter. Og du kan nemt udskifte det med et ekstra batteri for at rengøre i op til 80 minutter. Den bevarer også 70 % af sin oprindelige ydeevne i op til 500 cyklusser.

Vaskbar støvbeholder
Hold støvbeholderen ren, og tøm støvsugeren nemt. Hele støvbeholderen, herunder multicyklonsystemet, er fuldt vaskbar. Beholderen kan også fjernes uden at fjerne slangen fra det håndholdte hus, så du kan blot hælde støvet ud.

Letvægtsdesign
Rengør dit hjem ubesværet med enkle betjeningselementer og behagelige bevægelser. Det lette design sikrer maksimal brugervenlighed og reducerer belastningen på dine håndled. Den håndholdte krop vejer kun 1,48 kg, hvilket er 21 % lettere end normale Samsung-rengøringsmaskiner. Let at rengøre overalt i hjemmet.Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 3.5 timer
Rengøringsmetode Tør
Farve Sølv
Driftstid Pr. Opladning 40 min.
Produkttype Stickvac
Hastighedsindstillinger 3
Støvkapacitet (liter) 0,8 liter
Lydniveau dB(A) 86 dB
Mærke Samsung
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering