Samsung VS15T7036R5/EE

Stickvac

02100670080
Samsung

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 40 min.
  • Genopladningstid: 3.5 timer
  • Hastighedsindstillinger: 3
  • Støvkapacitet (liter): 0,8 liter
  • Lydniveau dB(A): 86 dB
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

VS15T7036R5/EE Samsung Stickvac

Mere avanceret rengøringsydelse
Rengør en række forskellige gulvflader effektivt med denne lette, men kraftfulde ledningsfrie stick-støvsuger. Den digitale invertermotor leverer op til 150 W sugeeffekt. Luftsystemets aerodynamiske design optimerer luftstrømmen, mens multicyklonluftfiltreringen opfanger fine støvpartikler.

Kraftig sugeevne med digital invertermotor
Rengør mere effektivt med op til 150 W sugestyrke. Den digitale invertermotor optimerer luftstrømmen med sine svejsede ultralydsbærende blade. Den digitale invertermotor har en stærk effekt på op til 410 W, høj energieffektivitet og genererer en sugeeffekt på op til 150 W.

Enestående sugeevne med Jet Cyclone
Nyd renere luft og fremragende sugekraft takket være Jet Cyclones højeffektive multicyklonstruktur. En optimal luftvej reducerer luftmodstanden, og de 9 cykloner med 27 luftindtag minimerer tab af sugeeffekt. Den opfanger også meget små støvpartikler, som suges ind i støvsugeren.

Effektivt på tæpper med Turbo Action Brush
Opfang fine støvpartikler fra både tæpper og gulve med Turbo Action-børsten. Den roterer med 3.750 omdrejninger i minuttet. Den 180-graders roterende dyse gør det nemt at skifte retning og rengøre alle hjørner. Og du kan nemt vedligeholde rotationstromlen ved at fjerne den med et klik.

Holder luften ren på den smarte måde Med HEPA-filtersystemet med fem lag - certificeret af SLG og BAF
Træk vejret i renere luft med et HEPA-filtersystem* med fem lag. En hovedcyklon og et metalnetfilter fanger store støvpartikler, Jet Cyclone-systemet og mikrofilteret fanger fint støv, og et ultrafint støvfilter fanger 99,999 % af mikrostøvet, herunder partikler og allergener på 0,3~10 µm.

Udskifteligt batteri med lang levetid
Rengør i lang tid uden at skulle oplade enheden. Et batteri med høj effektivitet (2.000 mA) opretholder sugestyrken i op til 40 minutter. Og du kan nemt udskifte det med et ekstra batteri for at rengøre i op til 80 minutter. Den bevarer også 70 % af sin oprindelige ydeevne i op til 500 cyklusser.

Digitalt display
Sørg for, at din støvsuger altid fungerer optimalt med en integreret digital skærm. Du kan intuitivt kontrollere maskinens status, f.eks. strømniveau og børstetype. Og den advarer dig, hvis der er problemer med børstestangen eller blokeringer. Så du kan kontrollere og vedligeholde den på en nem måde.

2-i-1-ladestation
Fleksibel opladning med 2-i-1-ladestationen. Opbevar og oplad din støvsuger på en mere fleksibel måde med 2-i-1-ladestationen. Den kan nemt tilpasses til enhver type hjem. Hvis du ønsker at spare plads, kan den monteres på væggen. Eller du kan bruge den som en selvstændig oplader, så du nemt kan fjerne batteriet og oplade det et andet sted.

Vaskbar støvbeholder
Hold støvbeholderen ren, og tøm støvsugeren nemt. Hele støvbeholderen, herunder multicyklonsystemet, er fuldt vaskbar, så du kan holde den ren og frisk. Beholderen kan også fjernes uden at fjerne slangen fra den håndholdte ramme, så du kan blot hælde støvet ud.

Rengør gulve med Soft Action-børsten
Fanger fine støvpartikler fra gulve og sprækker med en Soft Action-børste vævet med antistatiske sølvtråde. Takket være den 180-graders roterende dyse kan du rengøre alle hjørner. Det forhindrer også, at dyrehår vikles ind i apparatet. Og du kan nemt vedligeholde tromlen ved at fjerne den med et klik.

Problemfri rengøring med letvægtsdesign
Rengør dit hjem ubesværet med enkle betjeningselementer og behagelige bevægelser. Det lette design sikrer maksimal brugervenlighed og reducerer belastningen på dine håndled. Det håndholdte hus vejer kun 1,48 kg, hvilket er 21 % lettere end standard Samsung-rensere. Let at rengøre overalt i hjemmet.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 3.5 timer
Rengøringsmetode Tør
Farve Hvid/sølv
Driftstid Pr. Opladning 40 min.
Produkttype Stickvac
Hastighedsindstillinger 3
Støvkapacitet (liter) 0,8 liter
Lydniveau dB(A) 86 dB
Mærke Samsung
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering