Siemens CT636LES1

01400000620
Siemens

Espressomaskiner til indbygning

Specifikationer:

 • Effekt Watt: 1600 W
 • Farve: Sort/stål
 • Mærke: Siemens
 • Produkttype: Automatisk kaffemaskine
 • Indbygnings Bredde: 55.8
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Indbygnings kaffecenter med oneTouch Function for perfekt kaffenydelse.

 • Maksimal aroma takket være optimal bryggetemperatur - sensoFlow System
  For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Den ideelle bryggetemperatur for en perfekt espresso ligger mellem 90° C og 95° C. Hvis temperaturen er for lav, frigives kun en del af aromastofferne i kaffen. Ved en for høj temperatur kommer kaffen hurtigt til at smage brændt. Derfor opvarmer EQ kaffemaskinerne med det verdensberømte sensoFlow System altid vandet til den rigtige temperatur, og under hele brygningen. Dermed garanterer den enestående teknik en enestående espresso.
 • For ekstra stræk kaffe - aromaDouble Shot
  Ekstra stærk kaffe uden at gå på kompromis med aromaen - takket være den innovative aromaDouble Shot-funktion. Med to male- og bryggeprocesser giver aromaDouble Shot kontinuerlig aroma i topklasse. Derved undgås automatisk en bitter eftersmag, for med mindre vand, frigives også færre bitre stoffer. Så kun det bedste af bønnerne kommer i kopperne.
 • Individuel tilpasning af koppens størrelse - individualCup Volume
  Perfekt kaffe ikke kun i de gængse kopstørrelser, men også i den individuelt ønskede påfyldningsmængde, er et spørgsmål om den perfekte teknik. Med individualCup-volumen kan de tre forudindstillede kopstørrelser "lille", "mellem" og "stor" tilpasses i endnu fem trin til den individuelt ønskede mængde.
 • Maksimal nydelse med ét tryk på en knap - oneTouch Function
  Uanset om det er latte macchiato, cremet cappuccino eller ekstrastærk espresso - lige meget hvilken kaffespecialitet du vælger: Med oneTouch Function serverer kaffemaskinen den perfekte kaffenydelse helt enkelt og komfortabelt med et tryk på en knap. Efter ønske tilbereder systemet fuldautomatisk kaffe og mælkespecialiteter. Den helt perfekte teknik for en helt perfekt nydelse.
 • Unikt finmalet, unikt lavt lydniveau - silentCeram Drive
  Den ekstremt støjsvage, aromakapslede eksklusive kaffekværn af førsteklasses keramik maler de værdifulde bønner på en meget stille måde. Tre raffinerede maleindstillinger sørger for et konstant perfekt maleresultat. Og da keramiske kaffekværne i modsætning til kaffekværne af stål stort set er vedligeholdelsesfri, er der garanti for vedvarende espresso-nydelse i førsteklasses kvalitet.
 • Henter det bedste frem i hver bønne - coffeeSensor-system
  Bønnesorter adskiller sig med hensyn til mange faktorer, bl.a. bønnernes størrelse, fugtighed og olieindhold. Alle disse faktorer har indflydelse på den pulvermængde, der males, og dermed også kaffens styrke. Derfor tilpasser coffeeSensor-systemets intelligente kværn automatisk malevarigheden efter den enkelte bønnesort. Dermed får du med en konstant pulvermængde altid den kaffestyrke, du ønsker dig.
 • Altid frisk vand til brygningen - singlePortion Cleaning
  For at kaffen altid brygges med frisk vand, sørger singlePortion Cleaning for en smart og hygiejnisk rengøring af alle ledninger i maskinen - og det efter hver enkelt brygning. Det er perfektion ned i mindste detalje. For nydelse i den helt store stil.
 • For langvarig nydelse - calc'nClean
  calc'nClean sørger for afkalkning og rengøring i en proces. Serviceprogrammet giver optimal rengøring, samtidig med at maskinens levetid maksimeres - og du kan se frem til fantastisk kaffe i lang tid fremover.
 • Alle typer kaffe eller mælkedrikke med et enkelt tryk, også for to kopper samtidig: oneTouch DoubleCup
  Uanset hvor mange kaffespecialiteter du vælger, om det er stærk espresso, cremet cappuccino, latte macchiato eller caffelatte: Med oneTouch DoubleCup bliver din kaffe brygget ved et tryk på en knap, nemmere kan det ikke blive. Og endnu bedre: du kan også brygge kaffen i to kopper samtidig.
 • Ren nydelse - takket være autoMilk Clean, der renser mælkesystemet helt automatisk
  Alle, der har en passion for virkelig god, aromatisk kaffe vil gå langt for at brygge den til perfektion, men ikke så langt, at de har lyst til at rengøre mælkesystemet regelmæssigt. Derfor har Siemens udviklet autoMilk Clean. Dette fuldautomatiske damprengøringssystem rengør kaffemaskinen efter brug. Det sikrer perfekt hygiejne, og du slipper for at rengøre mælkesystemet hver dag. Du undgår mælkerester, og får tid til at slappe af med en god kop kaffe.

Specifikationer

Generelt
Type LCD-display
Teknologi TFT
Mærke Siemens
Produkttype Automatisk kaffemaskine
Integreret Kaffekværn ja
Formfaktor Til indbygning
Kaffe Type Kombatibilitet Grund kaffe, kaffe bønner
Drikkevare Type Cappuccino, espresso, latte macchiato, macchiato, hvid kaffe
Brygningsmetode Espresso
Tryk 19 bar
Vand Tank Kapacitet 2.4 liter
Aftagelig vandtank Ja
Kaffe Bønne Beholder Kapacitet 500 g
Kaffemaskine-Egenskaber Calc'n Clean system, indstillelige køkkenmaskine grader, aut
Farve Sort/stål
Udvendige Funktioner Baggrundsbelyste kontrolenheder
Inkluderet tilbehør Mælke sugedyse, test til vand hårdhed, mælkeskummer krus (0,
Overensstemmelsesstandarder VDE, Australian Forestry Standard (AFS)
Effekt Watt 1600 W
Indbygnings Bredde 55.8 cm
Indbygnings Dybde 35.4 cm
Indbygnings Højde 44.9 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti