SONY KE55XH9299BAEP med 4 års garanti

20500239445
Sony

Specifikationer:

 • Mærke: Sony
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

 • Gengiver et bredere, mere præcist udvalg af farver
  Ved at udvide farvespektret gengiver TRILUMINOS, der er drevet af Sony’s X1-processorerer, flere farver end et almindeligt TV. Det analyserer og behandler data i hvert billede for at gøre farverne endnu mere naturlige og præcise, så billederne er tættere end nogensinde før på at ligne den virkelige verden.
 • Nyd præcisionen af virkelighedstro kontrast
  Opdag, hvor virkelige billeder kan være, når du får de fine detaljer frem. Med de uafhængigt lysende LED-zoner leverer Full Array LED en mere realistisk kontrast ved at gøre de lyse områder lysere og de mørke områder mørkere. Kontrast forstærkes yderligere via X-tended Dynamic Range, som justerer lysstyrke for skarpt lys og dybere sort i skygge.
 • Fantastisk opløsning, uanset hvad du ser
  Se fantastiske 4K-billeder fyldt med virkelighedstro detaljer og tekstur drevet af Sony’s 4K HDR Processor X1. Billeder filmet i 2K og endda Full HD bliver opskaleret til tæt på 4K-opløsning af 4K X-Reality PRO, der bruger en unik 4K-database.
 • Objektbaseret HDR-remaster
  Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.
 • Smukt tilpassede billeder og lyd
  Lyd på traditionelle TV'er med en højttaler, der er placeret under skærmen, er ofte ikke synkron med billedet. Sony’s Acoustic Multi-Audio inkluderer to diskantenheder til lydpositionering bag på TV'et, der gør lyden i stand til at følge handlingen for at skabe en virkelig medrivende oplevelse.
 • Smal aluminiumkant
  En slank aluminiumkant holder dig fokuseret på handlingen, ikke på hvad der er omkring den.
 • Minimalistisk fod, designet til at give harmoni
  Den tynde metalfod har et minimalistisk udtryk og passer smukt ind i moderne rum.
 • Diskret Metal Blade-fod, to positioner
  Sony’s lydløse fod passer diskret på en hylde og vil ikke kompromittere din visningsoplevelse. Med brede og smalle indstillinger kan du bruge den på store eller små hylder.
 • Sig, hvad du vil se
  Find dit foretrukne indhold hurtigere end nogensinde før ved at bruge din stemme. Med stemmesøgning bliver du fri for kompliceret navigation og trættende tastning - du skal bare spørge.
 • Advanced Voice Control
  Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde
  Find al den underholdning, du kan forestille dig, lige så hurtigt, som du kan tale. Dette Android Smart TV lader dig med avanceret stemmestyring nyde film og programmer fra apps eller udsendelse på et øjeblik.
 • Over 5000 apps, mere end på alle andre Smart TV
  4K Android TV fra Sony har et uovertruffent antal apps. Vælg dem, der gør dit liv sjovere og mere underholdende.
 • Ikke mere ventetid
  Apps starter hurtigere op, og der er ikke længere ventetid, når du skifter mellem apps - Netflix starter 3 gange hurtigere end tidligere.
 • Sony’s Android TV anbefales af Netflix
  Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.
 • Betjen TV og smart-enheder med din stemme
  Du kan bruge Google Assistant til at bede dit TV om at tilslutte og kommunikere med dine smart-enheder, herunder sikkerhedskameraer og apparater. Det er helt ubesværet og giver den ultimative oplevelse.
 • Opret forbindelse med Alexa
  Tilslut dine Alexa-aktiverede enheder for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Alexa kan du tænde TV'et, skifte kanal, styre lydstyrken og meget mere.
 • Kompatibel med Google Home
  Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine yndlingsvideoer på dit TV fra Sony uden at løfte en finger.
 • Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit
  Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se film og serier fra Apple TV-appen, dine yndlings-apps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i rummet.
 • Send det til en større og bedre skærm med Chromecast
  Chromecast lader dig caste dine foretrukne videoer, spil og apps fra din mobile enhed, i fuld kvalitet, til dit Chromecast built-in-TV med et enkelt tryk på Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm er alt, hvad der skal til for at gengive de ting, du holder af, i superstørrelse. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.
 • Nem styring med smart fjernbetjening
  Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knaplayout gør den utrolig nem at bruge.
 • Google Play: en verden af indhold og apps
  Oplev film og TV-programmer, spil og meget mere fra Google Play. Nyd et stort og stadigt voksende udvalg af apps på dit TV på en helt ny måde.
 • Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser
  BRAVIA bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.
 • Bluetooth-tilslutningsmulighed
  Tilslut BLUETOOTH-kompatible enheder til dit TV, og få nem, ledningsfri underholdning. Par dine Bluetooth-hovedtelefoner eller -øretelefoner med BRAVIA, og nyd TV-programmer og musik, hvor du vil - uden forstyrrelser eller afbrydelser.
 • Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode
  Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.
 • Lad dig opsluge af biograflignende spænding
  Nyd biograflignende oplevelser derhjemme. Dolby Vision gør scenerne levende og giver en autentisk billedoplevelse, mens Dolby Atmos fylder rummet med medrivende surroundlyd.
 • Bevarer filmskabernes begejstring
  For at imødegå variationer i farven fra produktionsprocessen er dette TV klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Det giver en hidtil uset grad af kalibrering og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med normale billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte opstå. Dette TV er Calman Ready, så kunder kan få fordel af software, der anvendes af filmskabere til kvalitetskontrol under postproduktionen, hvilket demonstrerer Sony’s engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau til hjemmet.
 • Hør lyd i høj kvalitet
  Sony’s X-Balanced Speaker, der er designet til at komplementere TV'ets lydkvalitet og det slanke design med den unikke nye form, driver film og musik fremad med klar lyd.
 • Gør scener med hurtig bevægelse klare og tydelige
  På nogle skærme bliver sportsscener og scener med hurtig bevægelse slørede. Sony’s nyeste X-Motion Clarity-teknologi sikrer, at alt er jævnt, klart og tydeligt. Hvert "blink" styres individuelt, og dets varighed optimeres, mens lysstyrken forbedres efter behov, så du ikke går glip af noget.

Specifikationer

Generelt
Opløsning 3840 x 2160
Display Format 4K UHD (2160p)
Billedformatforhold 16:9
Frame Rate og forbedringsteknologi X-Motion Clarity
LCD-baggrundsbelysningsteknik LED baglys - lokal dæmpning
Sprogmenuskærm Multilingual
Egenskaber Audio Description (AD), Triluminos Display, 4K HDR Processor
Digital TV Tuner DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
HDTV Tuner Ja
Dimensioner & vægt detaljer Panelskærm uden stander - 123.1 cm x 7 cm x 71 cm x 16.5 kg
Overensstemmelsesstandarder HDCP 2.3
Strømenhed Strømforsyning
Indgangspænding AC 230V (50 Hz)
Auto til/fra Ja
Type Fjernstyring
Batteri inkluderet Ja
Egenskaber Stemmekontrol, Premium Remote
Skærmstørrelse 55 "
Mærke Sony
Opløsning 3840 x 2160
Produkttype LED-backlit LCD TV - Smart TV
Energiklasse G
Energiklasse (HDR) Klasse G
Strømforbrug (Til-modus) 97 W
Strømforbrug SDR (Til-tilstand) 97 kWh/1000 t
Strømforbrug HDR (Til-tilstand) 153 kWh/1000 t
Diagonal klasse 55
Diagonal størrelse 54.6
Serie BRAVIA XH9299 Series
Modelår 2020
Platform Android TV
HDR-kapabel Ja
HDR-format HDR10, Dolby Vision, HLG10
HDR-teknologi Object-based HDR remaster
Tv-tuner 1x analog, 2x digital
TV Tuner Presence Ja
Sensorer Lyssensor
Video Grænseflade Komposit, HDMI
HDMI Port Antal 4 porte
Tilstande Bagbelysning fra-tilstand
Billedforbedringer 4K X-Reality PRO Engine, X-tended Dynamic Range, Dynamic Con
Dimensioner Uden stander
Bredde 123.1 cm
Dybde 7 cm
Højde 71 cm
Vægt 16.5 kg
Fås i farverne Sort
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Platform Apple HomeKit, Google Home
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa (ikke tilgængelig for nogle sprog og
Digital lydformat Dolby Audio
Surround-modus Ja
Lydeffekter Dolby Atmos, DTS Digital Surround
Højttalersystem 2 højttalere
Udgangseffekt/i alt 20 Watt
Ekstra egenskaber Audio Return Channel (ARC), Clear Phase Speaker, Bass Reflex
Højttalere 2 x højttaler - 10 Watt
Driverdetaljer Højttaler: 1 x full-range driver
Understøttede Video Formater MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, ASF, AVI, MK
Understøttede Audio Formater MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC (Free Lossless Audio Codec), LPCM,
Understøttede Billed Formater JPEG
USB Port Ja
USB Port Antal 2
Konfiguration 16 GB
Operativsystem Android OS
Bredde (forsendelse) 134.8 cm
Dybde (forsendelse) 16 cm
Højde (forsendelse) 83.3 cm
Vægt (forsendelse) 23 kg
Funktionalitet WEB-browsing, Internet video playback
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
LAN protokol Ethernet
Wi-Fi protokol 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a, 802.11ac
Bluetooth-version Bluetooth 4.2
Forbind og del Bluetooth Human Interface Device (HID)
Internet Streaming Services Voice Search, Chromecast
Applikations-butik Google Play
Stander Inkluderet
Stativ Design Tabletop
Stativ Farve Mørk sølv
Stativ Features Metal Blade Stand, 2-way narrow mode
Standardmontering af fladt panel 300 x 300 mm
VESA-kompatibilitet Ja
Forbindelsestype Netværk - side ¦ Komposit videoindgang - side ¦ 4 x HDMI - s
Betingelse for Adgang Common Interface Plus (CI+) sprække
Input Video Formater 480p, 576p, 1080/24p, 1080/60i, 720/60p, 1080/50i, 720/50p,
Teletekst Ja
Elektronisk programguide Digital EPG

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering