Sony PlayStation VR2

VR Headset

02190002830
Sony

Specifikationer:

  • Forbedre dit VR-eventyr
  • Spil siddende, stående eller med mere bevægelse
  • See Through View
  • Enkelt opsætning
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Sony PlayStation VR2

Opdag nogle af de innovative funktioner i PS VR2-brugerfladen og hvordan du kan forbedre dine VR-eventyr.

Med sin enkle plug-and-play-forbindelse med USB-kabel er PS VR2 supernemt at sætte op – og det er også nemt at gøre omgivelserne klar til dit virtual reality-eventyr.

Klargør dit spilområde

Sørg for, at du kan spille frit og med overblik ved at definere dit spilområde i menuen PS VR2-indstillinger.

Her kan du scanne dit værelse ved at anvende headsettets indbyggede kameraer og finjustere afgrænsningerne for at dit spilområde med PS VR2-controlleren.

Hvis du kommer tæt på den omkreds, du har angivet, når du spiller, får du en advarsel på headset-skærmen. Hvis du kommer udenfor grænsen for spilområdet, vil See-Through View blive aktiveret automatisk, så du kan se dine omgivelser i den virkelige verden.

Spil siddende, stående eller med mere bevægelse

Vælg, hvordan du spiller med tre spillestil-indstillinger, der kan justeres afhængigt af den type spil, du spiller:

  • Siddende: Fra siddende position skal du bruge mindst 1m x 1m fri plads, så du kan bevæge dine arme frit.
  • Stående: Hvis du foretrækker at spille stående, skal du bruge mindst 1m x 1m fri plads. Og igen skal du sikre dig, at du kan bevæge armene frit.
  • Værelsesskala: Til spil, der involverer mere bevægelse, kræver roomscale-spiltypen 2m x 2m fri plads.

Tjek venligst den understøttede VR-spillestil for hvert spil for at sikre, at du har plads nok.

Spil bekvemt

Du kan forbedre den utrolige fornemmelse af fordybelse i virtuelle verdener med PS VR2-headsettets hovedbånd, visir og linser, der alle kan justeres.

Når du forbinder dit headset. vil skærmprompter guide dig igennem for at sikre, at alt passer fint på dit hoved, visiret er i rette position, og dine øjne er placeret i midten i forhold til linserne, så øjesporing og Foveated Rendering kan gøre dine spil fuldstændig levende.

Mist aldrig dine hovedtelefoner

Oplev utrolig 3D-lyd i understøttede spil med dit favorit-headset, eller brug de medfølgende høretelefoner, forbundet til PS VR2-hovedbåndet. Hvis du fravælger brug af de medfølgende høretelefoner, kan de nemt gemmes væk i et indbygget hulrum.

Bevar forbindelsen til den virkelige verden med See Through View

Hold afbrydelser på et minimum ved at tjekke dine omgivelser med See Through View, så du kan kaste et blik på den virkelige verden uden at fjerne headsettet.

Du kan til enhver tid trykke på funktionskanppen nederst i dit PS VR2-visit og med det samme se dit værelse, så du kan snakke med andre mennesker, hente din controller eller alt det, du ellers skal gøre, når spillet er på pause.

Få mere ud af dine spil

Du kan forbedre dit PS VR2-spil med funktioner designet til at dele dine oplevelser, finjustere dine indstillinger eller slappe af med din yndlingsunderholdning.

Indtag forreste række med Cinematic Mode

Brug dit PS VR2-headset som personligt filmlærred til dine PlayStation®5-spil og underholdning, så du får en utrolig rumfornemmelse og frigiver dit TV til benyttelse uafhængigt af din konsol og eller til bare helt at blive slukket.

Du kan se alle dine streamingtjenester i Cinematic Mode, samt spille alle ikke-VR PS5-spil i headsettet på et virtuelt biograflærred. Indholdet vises i 1920x1080 HDR, med 24Hz, 60Hz og 120Hz frame rates tilgængelige.

Del og udsend dit spil

Del dine eventyr med venner og følgere ved at bruge PS VR2 Sense controllerens Oprettelse-knap ligesom på din PS5-konsol. Uden at forlade VR-spiltypen kan du optage skærmbilleder og spilvideoer, finpudse og redigere dit indhold og dele det på sociale medier.

Du kan også selv livestreame dit PS VR2-spil på din Twitch- eller YouTube-kanal fra Oprettelse-menuen og interagere med dine seree. Og hvis dit PS5 HD-kamera er sat til, kan du selv sende med dit headset på, så du kan vise dine handlinger og reaktioner, imens du fortsætter dine eventyr.

Få mere ud af dine spil i kontrolcenteret

Tilgå spilinformation, aktiviteter og PS VR2-indstillinger fra PS5-konsollens kontrolcentermenu, der er optimeret for nemmere VR-visning.

Tryk på PS-knappen på din PS VR2 Sense-controller for at se dit spils indholdskort og PS5-menubjælken, der genpositioneres centralt for dit udsyn, så du får optimal gengivelse og nemt kan navigere i headsettet. Der finder også den nye menu, PS VR2 Quick Settings, som gør, at du kan finjustere din opsætning, inklusiv lysstyrke, headset-vibrationer, spilområde og andre lettilgængelige indstillinger.

Specifikationer

Generelt
Type Headset
Farve Hvid
Mærke Sony

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering