Tangent CD II

CD-afspiller

20500227053
Tangent

Specifikationer:

  • Optisk Digital ud
  • Analog RCA ud
  • Kompakt design
  • Indbygget strømforsyning
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt, forv. på lager 08.03.2024 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Tangent CD II

Så er det blevet tid til at hive CD-samlingen op fra kælderen og støve den af. Tangent introducerer nemlig Tangent CD II som en del af et nye mini-anlæg sammen med Ampster II og Tuner II. På grund af den lille størrelse vil du nu igen kunne spille CD’erne på et anlæg, der ikke fylder ret meget i stuen, men som samtidig er fremtidssikret.
CD II kan afspille alle de gængse CD-formater (også de hjemmebrændte MP3-filer). Med både optisk og almindelig Line-out er CD II fint forberedt til tabsfri forbindelse til et HI-FI-anlæg.

Stor lyd, der ikke fylder noget

Den nye Tangent CD ll passer ubesværet ind i Tangents mini system. Sætter du den sammen med Tangents Ampster BT ll & Tuner ll, får du et komplet lille HI-FI-anlæg med overraskende stor lyd.
På hylden fylder CD ll, Ampster BT ll og Tuner ll mindre end et A-4 ark på den korte led.
Hver del fylder kun 7 cm i højden, så stablet snakker vi kun om 21 cm.
Den lille størrelse på hver enkel komponent gør det let at finde den helt rette plads til anlægget i stuen, køkkenet - eller hvor det nu passer dig bedst.

En fjernbetjening til det hele

Fjernbetjeningen til Tangent CD ll passer også til Ampster BT ll og Tuner ll. Så har du alle tre del-komponenter på hylden ender du faktisk med tre lige gode fjernbetjeninger til anlægget – dem kan du placere på strategiske steder i rummet, så du aldrig er lang fra en fjernbetjening.
Eller du kan vælge kun at benytte en enkelt fjernbetjening og lægge de to overskydende fjernbetjeninger i en skuffe og glemme alt om dem igen.

Specifikationer

Generelt
Mærke Tangent

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering