Tangent Pebble Radio Sort DAB+/FM/Bluetooth

20500227308
Tangent

DAB+Radio

Specifikationer:

  • Mærke: Tangent
0,-
0,-
Udsolgt - kontakt kundeservice Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Tangent Pebble Radio

Dansk radio design

Tangent Pebble Radio er fra den velkendte Pebble design serie, som er kendetegnet ved den karakteristiske stoffront i moderigtig akustisk stof.  Ydeevne og funktioner er der masser af, da der bag det moderne skandinaviske design gemmer sig alle de nyeste lyd- og radioteknologier, du har brug for.

En DAB+ radio og Bluetooth højtaler i én

Tangent Pebble Radio kan modtage dine yndlingsradiostationer fra både FM analog og Digital DAB/DAB+. Radioen er desuden udstyret med Bluetooth, så du kan streame din egen musik trådløst fra en smartphone, tablet eller andre enheder med bluetooth.

Vågn op til musikken

Takket være det lave standbyforbrug kan Tangent Pebble Radio også bruges som vækkeur til at vække dig hver morgen til lyden af din yndlingsstation.

Tydeligt display og nem betjening

Tangent Pebble Radio er udstyret med et stort tydeligt display, så du let kan følge med i hvilken radiostation, der spiller. Og du kan indkode dine favorit stationer på de fem preset knapper. Det hele styres let via de to store dreje knapper. Den ene virker som volume og on/off så du let kan tænde, slukke og regulere volume, men du kan navigere og vælge radiostation på den andet.

Stereo Lyd

Lyden I Pebble Radio er velafbalanceret og ydes af to højttalerenheder, som supporteres af basporte på bagsiden.

Mulighed for batteri

Vil du gerne have musikken med ud i haven eller med på farten, så kan du indsætte fire AA batterier og spille videre udenfor.

Alsidig - vægmonteret eller stående?

Tangent Pebble Radio kan placeres på en bogreol, køkken side, sengebord mv., Eller du kan også købe det ekstraudstyr, specialdesignede vægbeslag til at hænge din radiopå væggen.

Specifikationer

Generelt
Mærke Tangent

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering