Tineco iFloor One S5 Extreme N

Gulvvasker

15600019920
Tineco

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 35 min.
  • Genopladningstid: 5 timer
  • Støvkapacitet (liter): 0,6 liter
  • Lydniveau dB(A): 78
  • Rengøringsmetode: Tør, våd
0,-
0,-
Levering 3-5 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Tineco iFloor One S5 Extreme N Gulvvasker

Smartere er nemmere
Vores patenterede iLoop™ Smart Sensor Technology gør det nemmere at gætte sig frem til rengøring ved at registrere vådt og tørt snavs, snavs og andet snavs. Sugestyrken, rullehastigheden og vandgennemstrømningen tilpasses automatisk til dit rod. Du behøver ikke længere skifte indstillinger for at justere rengøringskraften.

Animeret visning for nem overvågning
Overvåg dit rod med det smarte iLoop™-display. Med levende 3D-animation eksklusivt for FLOOR ONE S5 PRO og en iLoop™-ring, der skifter fra rød til blå, når gulvet er rent, viser LCD-skærmen i farver på 2,1 tommer rengøringsstatus og vejledning i realtid, batteri- og sugestyrke samt vedligeholdelsesadvarsler, mens du støvsuger.

Større beholdere, længere rengøring
Nyd op til 35 minutters trådløs driftstid takket være iLoop™ smart batterioptimering. Tankene til rent og snavset vand med større kapacitet giver dig mulighed for at rengøre større områder uden afbrydelser.

Kontinuerlig rensning af frisk vand
Systemet med to tanke holder rent og snavset vand adskilt for kontinuerlig rengøring med frisk vand og deodoriseringsopløsning. Du behøver ikke længere at skubbe rundt med snavset vand, som du gør med en traditionel moppe.

Forbedret rengøring af kanter og hjørner
Vores eksklusive børstehoveddesign giver optimeret, stribefri rengøring langs fodlister og i svært tilgængelige hjørner.

Hurtig tørring, ingen striber
I modsætning til traditionel mopping efterlader FLOOR ONE S5-serien dine gulve helt tørre og stribefri på få minutter. Du behøver ikke længere vente på, at gulvene tørrer efter rengøring.

Selvrensende for nem vedligeholdelse
Med et tryk på en knap fjerner selvrensningscyklussen automatisk snavs, hår og snavs fra børsterullen og røret for hurtig og håndfri vedligeholdelse. Husdyrhårfiltret gør det nemt og hurtigt at fjerne husdyrhår i hjem med kæledyr.

Praktisk opladning og opbevaring
Den tre-i-en dockingstation opbevarer og oplader FLOOR ONE S5 på en praktisk måde og giver samtidig mulighed for nem selvrensning med et tryk på en knap.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 5 timer
Driftstid Pr. Opladning 35 min.
Produkttype Gulvvasker
Støvkapacitet (liter) 0,6 liter
Lydniveau dB(A) 78
Mærke Tineco
Rengøringsmetode Tør, våd

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering