Xiaomi Mi Smart Speaker

18800000090
Xiaomi

Smart højttaler

Specifikationer:

  • Stemmestyring via Google Assistant, Chromecast
  • Kraftig højtaler på 12W som understøtter DTS
  • Understøtter populære musiktjenester som Spotify, Youtube m.fl.
  • Stilrent design
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Xiaomi Mi Smart Speaker

Nu kan du få perfekt lyd i hele dit hjem med Mi Smart Speaker! Den smarte og billige højttaler understøtter stemmestyring og Chromecast, giver en ren og detaljerig lyd udfylder alle rum og kommer i et smidigt og kompakt design som kan passe ind hvor som helst.

Styr lyden med din stemme

Mi Smart Speakers fungerer sammen med Google Assistant og Chromecast og giver dig blandt andet mulighed for at styre musik uden at behøve at bruge hænderne når du er forbundet til Wi-Fi. Lad Google Assistant oplæse nyhederne, bede om tips til aftensmadsopskrifter og sig hvilken sang du ønsker at afspille i stuen.

Smarte funktioner og nem anvendelse

Mi Smart Speaker forenkler din hverdag med flere smarte funktioner. Højttaleren er nem at styre ved hjælp af den smidige touchkontrol. Du kan også styre flere Mi-enheder fra højttaleren. Styr dit TV og TV-box, tænd for din robotstøvsuger eller styr dine lamper og luftrensere.

Nyd din musik

Med Mi Smart Speaker kan du nyde din favoritmusik hvornår du vil - uanset om du bare vil skabe den perfekte stemning til en hyggelig hjemmeaften eller afspille den ultimative spilleliste til fest derhjemme. Dine favorittjenster er kun et sekund væk - Spotify, Youtube Music, Pandora, Deezer og Google Play Music.

Tilslut flere enheder og få dit eget lydsystem

Med Mi Smart Speaker er det nemt at skræddersy dit eget lydsystem. Tilslut to styks i samme rum for at få en stereolyd og en mere detaljeret lyd. Hvis du tilføjer flere højttalere, får du en surround-følelse, og du kommer et skridt nærmere på hjemmebiografen.

Specifikationer

Generelt
Type Højttaler
Farve Hvid
Mærke Xiaomi

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering