Yamaha RN-303D - sølv

20500219791
Yamaha

Receiver

Specifikationer:

  • Mærke: Yamaha
  • Produkttype: Netværksaudiomodtager
  • Vægt: 7.2 kg
  • Audiokanaler: Stereo
  • Afkodere: SBC dekoder
0,-
0,-
Få tilbage - levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Yamaha RN-303D

Gør Yamaha's R-N303D-hi-fi-receiver til hjørnestenen i dit audiosystem og få streamingtjenester til musik, musik fra din smartphone, audio via netværk og den musik, du lytter til hver dag - og nyd den endnu mere med en suveræn, yderst musikalsk klang. Hvis du virkelig elsker musik, vil denne enhed åbne nye dimensioner af lytteglæde, du ikke troede var mulige.

R-N303D er kompatibel med et bredt udbud af populære streamingtjenester, heriblandt den populære Spotify, de fremstormende Tidal- og Deezer-tjenester plus Napster, Qobuz, Juke og mange andre. Så kan du nyde alle dine yndlingskunstnere, opdage nye og høre musik fra hele verden.

DAB og DAB+ er Digital Audio Broadcasting-formater, som tilbyder et stort udvalg af radiostationer med høj lydkvalitet. Andre fordele omfatter automatisk indstilling af tilgængelige stationer med en liste, der kan vælges fra, og visning af information som f.eks. stationsnavne. Du kan forindstille 40 DAB/DAB+-stationer.

Kontrol. Med MusicCast CONTROLLER-appen har du det hele i din hule hånd. Du skal blot tappe og stryge på den intuitivt designede skærm for let at betjene alle dine MusicCast-enheder samt R-N303D.

Hver enkelt enhed er udstyret med en kraftig højkvalitets forstærker med et enkelt, diskret opbygget push-pull-trin, som leverer en maksimal udgangseffekt på 140 W/kanal (8 O). Forstærkerens lavimpedante konstruktion minimerer længden af audiosignalvejene, og placeringen af strømforsyningen tæt på forstærkeren eliminerer energitab. Resultatet er et suverænt "bundtræk" til optimal lydgengivelse med alle slags højtalere og en utroligt dynamisk, medrivende lyd.

R-N303D understøtter et bredt udvalg af højopløste audioformater. Mærk sangernes åndedræt, føl dig hensat til koncertsalens levende atmosfære, og oplev hele opførelsen som aldrig før.

MusicCast benytter et højtydende trådløst netværk til at levere musik og anden audiounderholdning. Den kan streame digitalt musikindhold fra din smartphone, PC eller NAS til andre MusicCast-enheder i dit hjem. Den kan også dele musikken fra eksterne enheder som en CD-afspiller eller et TV, der er tilsluttet R-N303D. Audioindhold fra Bluetooth-opkoblede smartphones eller tablets kan også streames til MusicCast-enheder i flere rum.

R-N303D er udstyret med Bluetooth -funktionalitet, så du nemt kan nyde trådløs musikgengivelse fra smartphones og andre enheder.

R-N303D er udstyret til digitale audioinput med både optiske og koaksiale terminaler. Den optiske er beregnet til at modtage audio fra et TV, og den koaksiale er til audio fra en Blu-ray Disc-afspiller. Lyden forbliver i det digitale domæne. Det giver dig en ren, uberørt og dynamisk lyd fra alle dine underholdningskilder - fra sport og andre programmer til film og koncerter.

Specifikationer

Generelt
Udstyr inkluderet Fjernstyring, DAB-antenne, 2 AA batterier
Strømforbrug ved drift 200 Watt
Strømforbrugs-stand by 0.1 Watt
Mærke Yamaha
Produkttype Netværksaudiomodtager
Fås i farverne Sølv
Audiokanaler Stereo
Afkodere SBC dekoder
Funktioner DAB radio, modtager, internet radio, netværksspiller
Kilde Netværk
Audioformater WAV, WMA, AIFF, MP3, FLAC, Apple Lossless, DSD, ALAC, AAC-HE
Højopløsnings-audio Ja
Audiospecifikationer Forstærker - Respons-båndbredde - 10 - 100000 Hz - SNR - 100
Forstærkerudgangsdetaljer 100 Watt - 8 Ohm - 40 - 20000 kHz -THD 0.2% - 2 kanaler (hov
Indbygget clock Sovemodustimer
Baskontrol Ja
Diskantkontrol Ja
Maksimal sampling rate understøttet 5,6 MHz (DSD 128)
Egenskaber A/B/A+B højttalerkontakt, Bluetooth Audio Streaming, Apple A
Bredde 43.5 cm
Dybde 34 cm
Højde 14.1 cm
Vægt 7.2 kg
Interface Ethernet, Fast Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi
Streaming-tjenester Deezer, Napster, Spotify, JUKE, TIDAL, Qobuz
DLNA Ja
Type DAB/DAB+/FM - digital radiotuner
Stikforbindelser Hovedtelefoner (telefon stereo 6,3 mm) - front ¦ 4 x lydindg

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering