Ove Madsen - Bredebo

VELKOMMEN HOS OVE MADSEN APS

Vi er en serviceorienteret installatørforretning, som kan tilbyde en bred vifte af ydelser inden for El-området. Vi arbejder med reperation og omforandring af installationer, nybyg, reperation og salg af hvidevarer, salg og montering varmepumper, opsætning af gyllealarmer og meget andet.

Vi har også en alsidig butik med lamper, hvidevarer, småapparater og brugskunst.
Se et udvalg af vores hvidevarer på lager, nederst på siden her.

Som medlem af El-salg kan vi tilbyde dag-til-dag levering af hvidevarer, konkurrencedygtige priser og landsdækkende bytteservice.

Vores virksomhed har eksisteret i over 30 år, og serviceafdelingen, butikken samt kontorpersonale omfatter i dag 11 ansatte.

Åbningstider
Mandag 8.30 - 17.30
Tirsdag 8.30 - 17.30
Onsdag 8.30 - 17.30
Torsdag 8.30 - 17.30
Fredag 8.30 - 17.30
Lørdag 9.00 - 12.00
Søndag Lukket
Kontakt

Ove Madsen

Storegade 29 Bredebro
6261 Bredebo
Tlf.: 74 71 13 37
Fax: 74711526
Mail: salg@ove-madsen.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv