Sæby El A/S - Sæby

Velkommen til Sæby El.

Virksomheden startede i 2002 som enkeltmands virksomhed. I 2005 blev firmaet omdannet til Sæby EL A/S. I dag beskæftiger vi os med såvel traditionelle el-opgaver som opgaver inden for specialområderne. Det er vort mål at være totalleverandør af ydelser med elektrisk karakter, med service og kvalitet i højsædet og med mottoet; "det er bedre at forebygge end at helbrede, da unødige driftstop er bekostelige og belastende".

I bestræbelserne på at servicere vore kunder bedst mulig har vi opbygget tætte relationer til vore leverandører, i form af medejerskab og partnerskabsaftaler. Inden for hvidevarer er vores leverandør f.eks. El-Salg A/S, som vi desuden er medejer af, og el-materiel til installationsafdelingen levereres af Solar A/S. For begge vedkommende, er der tale om store leverandører med brede produktprogrammer og leveringssikkerhed som kernekompetencer.

I 2007 valgte vi at forstærke vores afdeling inden for alarm og overvågning ved at stifte et nyt selskab med navnet Sikring Nord A/S. Firmaet udfører alt inden for sikring, og beskæftigere i dag 3 medarbejdere. Sæby EL A/S og Sikring Nord A/S er to separate firmaer som arbejder sammen på tværs, så vi sammen kan løfte i flok.

Åbningstider
Mandag 0930 - 1730
Tirsdag 0930 - 1730
Onsdag 0930 - 1730
Torsdag 0930 - 1730
Fredag 0930 - 1730
Lørdag 0930 - 1300
Søndag Lukket
Kontakt

Sæby El A/S

Havnen 16
9300 Sæby
Tlf.: 98 46 24 66
Fax: 98 46 24 19
Mail: michael@saeby-el.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv