Ribe El-Salg - Ribe

Velkommen hos Ribe El-Salg

Ribe El-salg startede den 19. novermer 2010, som medlem af den frivillige kæde El Salg, der er en landsdækkende kæde med små-el hvidevare og belysning. Butikken som ligger i den nordlige del af Ribe har et stort udvalg af hvidevare og små el, samt belysning. Ribe El-salg fører de mest kendte mærker inden for hvidevarer- små el - husholdnings apparater og køkkenmaskiner- støvsugere og hår pleje m m. Vi er altid parate til at yde den bedste service for vores kunder,så de finder den rigtige vare. Vi kan igennem Syd Energi finansiere køb af hvidevare, kom ind i butikken og hør om dine muligheder. Vedr. belysning vil vi gerne, give dig mulighed for at låne lamper med hjem i udvalg, så du i vante omgivelser kan vælge den nye lamper. Vi har flere års erfaring i montering af tyveri alarmer-varmepumper samt solfangere. Vores hvidevare mand har mange årshvidevare kendskab og er altid villig til at servicer dine hvidevarer inden evt. køb af nyt. Vi glæder os til at møde dig. Butikken er åben: Mandag til torsdag fra kl 9.30 til 17.30 fredag fra kl 9.30 til 18.00 lørdag fra kl 9.30 til 13.00

Åbningstider
Mandag 9.30 - 17.30
Tirsdag 9.30 - 17.30
Onsdag 9.30 - 17.30
Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 17.30
Lørdag 9.30 - 13.00
Søndag Lukket
Kontakt

Ribe El-Salg

Industrivej 20 A
6760 Ribe
Tlf.: 88 38 35 94
Mail: post@elsalg.net

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv