AURA Installation A/S - Viby J

Vi byder velkommen

FLOTTE RAMMER OM STÆRK SERVICE

AURA Installations butik står stærkere end nogensinde før. Efter en gennemgribende modernisering og udvidelse byder vi på lyse og venlige rammer, hvor der er lagt vægt på at give dig et godt overblik over mulighederne.
Vi har fået plads til at præsentere vores store udvalg af kvalitetsmærker inden for f.eks. køl & frys, så du kan sammenligne og vurdere i ro og mag. Samtidig kan du som altid få professionel rådgivning om det bedste køb fra vores veluddannede medarbejdere.

Det bedste inden for belysning

I dag byder vi også på en særskilt flot lampeafdeling med fokus på at præsentere dig for det bedste inden for moderne belysning både inde og ude. Vi har bl.a. lamper fra Louis Poulsen, Le Klint og Holmegaard suppleret af lamper i spændende italiensk kvalitets design.

Priser, der tåler sammenligning

Butikken er en del af den landsdækkende El-Salgs-kæde. Medlemskabet giver os bl.a. stordrifts fordele ved indkøb. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen og har løbende gode specialtilbud på udvalgte kvalitetsprodukter.
I vores butik har du også mulighed for at financiere dit køb.

Tæt på – med gratis parkering
Vi ligger centralt med Viby Centret som nærmeste nabo. Placeringen ud til Skanderborgvej og parkering lige ved døren gør det nemt at handle hårde hvidevarer, lamper, småapparater m.m. og få god rådgivning og service med i købet.

 

Åbningstider
Mandag 0930 - 1700
Tirsdag 0930 - 1700
Onsdag 0930 - 1700
Torsdag 0930 - 1700
Fredag 0930 - 1700
Lørdag 1000 - 1300
Søndag Lukket
Kontakt

AURA Installation A/S

Skanderborgvej 180
8260 Viby J
Tlf.: 87 92 55 11
Mail: butik@aura.dk

Tilbage til oversigt
Gå til kurv