Philips Hue 117676

Udendørs Sensor

02100016250
Philips Hue

Specifikationer:

  • Trådløs installation
  • Kræver tilkøb af Hue Bridge
  • H:17,4 cm - B:7,2 cm 
  • IP Klasse: IP54
  • Batteridrevet - 2 x AA inkl.
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips Hue Udendørs Sensor

Tænder lyset automatisk
Styr dit udendørs lys automatisk ved hjælp af en Philips Hue udendørs sensor. Placer den batteridrevne, trådløse sensor hvor som helst i dit hjem. Når du går forbi, tændes lyset. Nem kontrol og komfort.

En varm velkomst hver dag
Oplev, at lyset automatisk tændes, når du kommer hjem. Pak bilen ud, og gå ind i huset i lyset af den sikre udendørs belysning. Har du venner på besøg? Byd dem velkommen med lys, der tændes, når de nærmer sig hoveddøren.

Skræm ubudne gæster væk
Takket være den lange rækkevidde registrerer den udendørs sensor enhver bevægelse i nærheden af huset. Det tænder udendørsbelysningen og afslører ubudne gæster. Du kan indstille det indendørs lys til at tænde, så det ser ud som om, du er hjemme, selv når du ikke er hjemme.

Tænder automatisk den ønskede belysning
Udendørssensoren tænder automatisk Philips Hue-lyskilder, når nogen går forbi, både indendørs og udendørs. Ved at tilslutte sensoren til din Bridge via Philips Hue-appen kan du vælge, hvilke lyskilder der skal tændes, selv inde i huset. Vælg også den lysscene eller lysindstilling, der skal aktiveres. Lyset tændes kun, når det er mørkt udenfor, hvilket hjælper dig med at spare energi

Kræver en Philips Hue Bridge, der er specielt designet til udendørs områder
Ved at tilslutte dine Philips Hue-lyskilder til din Bridge kan du styre belysningen fra din mobil eller tablet via Philips Hue-appen. Du kan også tænde, slukke og dæmpe dine Philips Hue-lyskilder ved hjælp af Philips Hue Dimmer Switch.

Vejrbestandig
Philips Hue Outdoor-sensoren er specielt designet til udendørs miljøer og har gennemgået strenge test af ydeevne. Den er klassificeret IP54, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk fra alle retninger. Produktet kan modstå kraftig regn og andre vejrforhold.

Installeres på få minutter
Den udendørs sensor er nem at installere og er helt trådløs - du behøver ikke en elektriker for at installere den. Du skal bare pakke sensoren ud, installere den via appen og montere den hvor som helst, du vil. Via Philips Hue-appen kan du konfigurere sensoren og indstille dagslys- og bevægelsesfølsomheden.

Placer den hvor du vil
Der medfølger forskellige monteringskomponenter i pakken, så den kan monteres på en flad væg eller på et indvendigt eller udvendigt hjørne af væggen. Du kan også montere den på en stang eller på en nedløbsrør. Så den er perfekt til at have i nærheden af din dør, din garage eller andre steder i huset, hvor der er brug for den.

 

Specifikationer

Generelt
Mærke Philips Hue

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering