Samsung Bespoke Jet Complete VS20A95843W/WA

Stickvac

02100067400
Samsung

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 60 min.
  • Genopladningstid: 3.5 timer
  • Hastighedsindstillinger: 3
  • Støvkapacitet (liter): 0,5 liter
  • Lydniveau dB(A): 86 dB
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Støvsuger Bespoke Jet Complete VS20A95843W/WA Samsung

Samsung Bespoke Jet Complete er en trådløs støvsuger i Misty White.

All-in-one Clean Station - nem og hygiejnisk fjernelse af støv, herunder opladning
Brug All-in-One Clean Station til nemt og hygiejnisk at tømme støvbeholderen på din håndholdte støvsuger, mens du oplader den.
All-in-One Clean Station oplader batteriet og bruger Air Pulse-teknologi til at tømme støvbeholderen effektivt og hygiejnisk.

Effektivt flertrins filtersystem til ren luft
Renser hygiejnisk med et 5-trins filtreringssystem, der udsender ren luft og samtidig opfanger op til 99,999 % af støvpartikler, hvilket reducerer luftbårne allergener.
Indsugningsluften filtreres af et flertrinsfiltreringssystem. Først opfanger metalmaskefilteret det grove støv. For det andet absorberer Jet-Cylone med mikrofilter fint støv, og filteret til fint støv absorberer op til 99,999 % af det fine støv. På denne måde filtreres også mange fine partikler og allergener ud af indsugningsluften.

Kraftfuld og grundig rengøring med avanceret rengøringsteknologi
Rengør dine gulve grundigt og ubesværet. Samsungs digitale invertermotor genererer op til 210 W sugeeffekt - stærk sugeevne og høj effektivitet. Støvsugerens lette og ergonomiske design gør det også nemt at håndtere den. Den håndholdte støvsuger vejer kun 1,44 kg, hvilket er 24 % lettere end andre Samsung-støvsugere. Du kan også justere længden af det optrækkelige sugeslange i tre trin for at finde den mest ergonomiske position for dig.
Støvsugeren rengør en række forskellige gulvbelægninger med kraftig sugeevne. Det aerodynamiske design af indsugningssystemet optimerer luftstrømmen, mens Multi Cyclone-teknologien effektivt opfanger fine støvpartikler.

Stærk sugeevne og ren luft med Jet Cyclones
Nyd ren luft og kraftig sugeevne med den højeffektive multicyklon-teknologi i Jet Cyclone-systemet. De 9 cykloner med 27 luftindtag sikrer en optimeret luftstrøm, som effektivt adskiller det fra støv og snavs og dermed sikrer langvarig sugestyrke.

Udskifteligt og langtidsholdbart batteri - støvsuger i op til en time pr. opladning
Langvarig støvsugning uden afbrydelser: Det effektive batteri har nok energi til op til 1 times sugekraft. Du kan også nemt udskifte det og fordoble sugetiden med et ekstra batteri. Batteriet bevarer også op til 70 % af sin kapacitet efter 500 opladningscyklusser.

Let at tømme og fuldt vaskbar støvbeholder
Tøm støvbeholderen hurtigt, og hold den hygiejnisk ren. Hele støvbeholderen (0,5 liter), herunder Multi Cyclon Systemet, kan vaskes helt ud. Den kan nemt fjernes uden at afmontere sugeslangen fra enheden.

Intuitivt digitalt display holder dig under kontrol
Med den intuitive LCD-skærm, der understøtter 28 sprog, kan du altid holde øje med status for din håndstøvsuger. Du kan se, hvilket sugestyrke du bruger i øjeblikket, og hvor meget batteristrøm der er tilbage. Displayet informerer dig også om eventuelle problemer og foreslår løsninger. Under opladning vises det aktuelle opladningsniveau.

Grundig rengøring af tæpper og hårde gulve med Jet Dual-børste
Jet Dual-børsten samler større støvpartikler op fra hårde gulve med sin bløde rulle, mens nylon- og gummibørsterne sikrer rene tæpper - med op til 4.000 omdrejninger pr. minut. Med det 180° drejelige støvsugerhoved kan du nemt ændre kørselsretningen, og børsterullen kan tages af med et enkelt klik for at rengøre den.

Professionel rengøring af hårde gulve med Slim Action-børste
Slim Action-børsten med antistatiske sølvfibre fjerner fint støv fra hårde gulve og sprækker. Børsten er slankere og lettere, hvilket gør det endnu nemmere at støvsuge omkring møbler. Takket være det 180° roterende støvsugerhoved kan du nå selv vanskelige hjørner, og børsterullen kan fjernes fra enheden med et enkelt klik.

Tilbehør på ét sted
Opbevar dit tilbehør pænt og nemt i tilbehørsholderen, så det altid er lige ved hånden, fylder lidt opbevaringsplads og er nemt at tage med dig, når du har brug for det. Desuden kan du oplade et ekstra batteri uden at bekymre dig om, at det bliver fladt.
Du rengør nemt og grundigt med det medfølgende tilbehør. Ud over Jet Dual Brush og Slim Action Brush leveres den med en mini-turbobørste, en tåge-mundstykke, et 2-i-1 kombinationsmundstykke og et fleksibelt værktøj.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 3.5 timer
Rengøringsmetode Tør
Farve Hvid
Driftstid Pr. Opladning 60 min.
Produkttype Stickvac
Hastighedsindstillinger 3
Støvkapacitet (liter) 0,5 liter
Lydniveau dB(A) 86 dB
Mærke Samsung
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering