El-Salg er helt elektriske: Støtter seje kvinder som sponsor for WEURO 2022

Det danske kvindelandshold i fodbold har kvalificeret sig til europamesterskabet i England i år og spiller deres første kamp 8. juli. Hos El-Salg er vi beærede og stolte over chancen for at bakke op om de danske landsholdskvinder. Men også over at kunne støtte kvinder og piger i sport i det hele taget.

Det glæder os at bidrage til at styrke kvinders udfoldelsesmuligheder i sport, da der også hér – stadig – er behov for øget ligestilling. Alle bør føle sig velkomne – både inde på banen og udenfor: ”Everyone’s Invited,” som Euronics kalder Women’s EURO 2022-kampagnen.

Via El-Salgs indkøbssamarbejde med Euronics International er vi officiel sponsor for WEURO 2022 – en sponsoraftale, som strækker sig over fire år. Samarbejdet med de øvrige medlemslande baner også vej for, at vi kan levere masser af aktuelt, relevant og spændende indhold og produkter til kunder og fodboldfans fra hele landet.

Og lad os så fløjte kampen i gang …

 

Se kampene på farten

 

Pep kampen op med smoothies eller cocktails. Her finder du den helt rigtige blender hertil.

 

 

Sommer, fodbold og lækkert mad

Lad robotten klare rengøringen mens du ser bold i TV'et

Med en robotstøvsuger kan du nemt læne dig tilbage og lade den klare støvsugningen. Hos EL-Salg finder du et stort udvalg af modeller, og har du brug for en der både kan støvsuge og vaske gulvet for dig, er det også en mulighed.

Se udvalget af robotstøvsugere

Robotstøvsugere

 

Fun Facts om kvindefodbold