Igangværende konkurrencer

Vind Vestfrost køle/fryseskab EW 5373 MNFE

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev

Vi er kede af at sige farvel til dig, men håber at se dig igen snart.

Dit abonnement er blevet annulleret.

Deltag i konkurrencen om at vinde 1 stk. Vestfrost køle-/fryseskab EW 5373 MNFE til en vejledende værdi af 5.199,-

Med dette køle-/fryseskab får du høj kvalitet – et godt køleskab til både køkkenet, men kan også med fordel bruges som et ekstra køleskab og fryser i garagen/skuret. Og i den bidende vinterkulde fortsætter det med, at køle i stedet for at blive påvirket når minusgraderne rammer.  Fryseren fortsætter selv ved rumtemperatur på helt ned til -15 grader!

Perfekt til opbevaring af frugt og grøntsager
Fresh zone gør indstilling af luftfugtigheden enkel, og kan tilpasses frugt eller grøntsager. Med i skuffen følger en ”MaxiFresh”-enhed, der reducerer de ethylengasser, som frugt og grønt afgiver. Det er bl.a. ethylen-gassen, der i lukkede rum fremskynder aldringsprocessen hos frugt og grønt. Når gasserne reduceres, forlænges holdbarheden og derved mindskes madspild.

Forlæng levetiden på kød og fisk
Kød, fisk og andre fede fødevarer med et højt fedtindhold kan nemt opbevares ved 0 grader for at forlænge levetiden. Derfor er der udviklet en særlig skuffe beregnet til netop det.

Automatisk rengøring/afrimning
Fryseskabet sørger også selv for den automatiske afrimning, så slipper for den sure tjans. Frysedelen sørger nemlig selv for at den er fri for rim. Frys og køl har desuden opdelt luftcirkulation, så du undgår at lugte overføres samt tør luft, der udtørrer madvarerne.

Maksimer pladsen

Kølefryseskabets døre åbner inden for egne akse. Det betyder, at det kan placeres op ad andre køkkenelementer og vægge.

 

Tilmeld dig inden d. 28. marts 2018

Du skal tilmelde dig konkurrencen inden d. 28. marts 2018 via formularen øverst på siden. Vinderen vil blive offentliggjort her d. 28. marts samt kontaktet direkte via tilmeldte e-mail. 

Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du:

·         Automatisk deltage i konkurrencer om flotte præmier

·         Modtage spændende nyheder og gode tips

·         Få eksklusive tilbud og tilbudsavisen direkte på mail

 

 

 

 

 

 

 
Gå til kurv