Igangværende konkurrencer

Vind Nordlux Strap36

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev

Vi er kede af at sige farvel til dig, men håber at se dig igen snart.

Dit abonnement er blevet annulleret.

 

 Nu har du muligheden for at vinde 1 stk. Nordlux Strap 36 - jubilæumsudgave i sort til en vejledende værdi af 1.199,-
 
Skandinavisk Design og nordisk minimalisme mødes. Nu har du muligheden for at vinde Nordlux Strap 36 i farven sort i en speciel jubilæumsudgave, i anledningen af at Nordlux fejrer 40 års jubilæum. Lampen er endnu ikke frigivet til salg, Så vinderen vil blive en af de første til at eje netop jubilæumslampen. Strap 36 pendlen er udført i metal og læder og giver et både varmt og råt udtryk, der balancerer mellem det klassiske og det industrielle. Pendlen er Ø36 cm. og der medfølger 2 forskellige slags læderremme med lampen.
 
 

Sådan tilmelder du dig

Vil du gerne være en af de heldige vindere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i felterne ovenfor og deltag dermed i denne og andre konkurrencer, modtag eksklusive tilbud, få nyheder og meget mere. Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

 

Hvad får du ud af det

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du:
 
  • Automatisk deltage i konkurrencer om flotte præmier
  • Modtage spændende nyheder og gode tips
  • Få eksklusive tilbud og tilbudsavisen direkte på mail
  • ... og meget mere

 Tilmeld dig inden d. 31. oktober

Du skal tilmelde dig inden d. 31. oktober 2017. Vinderen vil herefter blive offentliggjort her på siden samt kontaktet direkte på den angivne e-mailadresse.
 
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til afmeld@el-salg.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.
Se betingelser for deltagelse i konkurrencen her.

 

 

 

 

 

 
Gå til kurv