Igangværende konkurrencer

Vind Vestfrost FZ 414 W vinskab

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev

Vi er kede af at sige farvel til dig, men håber at se dig igen snart.

Dit abonnement er blevet annulleret.

 

Du har nu muligheden for at vinde 1 stk. Vestfrost FZ 414 W vinskab til en vejl. værdi af 17.545,-

Få fingre i markedets lækreste vinskab, som både er energirigtig (A+ - 129kWh/p.a) og samtidig produceret i Esbjerg DK. Skabet har en god rummelighed, med opbevaring af op til 197 bordeaux flasker. Skabet hjælper med at genskabe det rette mikroklima, som i producentens slotskælder, så vinen kan modne efter hensigten.

 
Derudover tager skabet hånd om temperatur, UV-stråler, rystelser, uren luft og frostsikring! Går du bare en smule op i din vin, er det FZ 414W du må have.
 
 

Sådan tilmelder du dig

Vil du gerne være en af de heldige vindere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i felterne ovenfor og deltag dermed i denne og andre konkurrencer, modtag eksklusive tilbud, få nyheder og meget mere. Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.
 

Hvad får du ud af det

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du:
 
  • Automatisk deltage i konkurrencer om flotte præmier
  • Modtage spændende nyheder og gode tips
  • Få eksklusive tilbud og tilbudsavisen direkte på mail
  • ... og meget mere

 Tilmeld dig inden d. 31. juli

Du skal tilmelde dig inden d. 31. juli 2017. Vinderen vil herefter blive offentliggjort her på siden samt kontaktet direkte på den angivne e-mailadresse.
 
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til afmeld@el-salg.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.
Se betingelser for deltagelse i konkurrencen her.

 

 

 

 

 

 
Gå til kurv